dimarts, de febrer 12, 2013

SOCIETAT

L'espai per escriure aquelles notícies que tenen a veure amb el funcionament intern de la classe, els rumors i altres històries que han passat a la nostra classe.

20 comentaris:

Iván Segura ha dit...

Diuen que la nostre classe és la pitjo pot ser sert. Però es lo que hi ha en veritat som bòns nanus però ens motiven i s'alborata la classe ràpidament. Tambè som la classe amb menys nivell d'angles i de matemàtiques. Sincerament la meva opinió, això fa vergonya però és lo que hi ha pudem cambiar si però si no lo em aconseguit amb tres anys ja és impusible.

Guillem Martínez ha dit...

Portem dues setmanes amb una gran pasa de grip en la classe de tercer de la ESO i aixó té a veure amb la gran onada de fred que tenim els últims dies a Barcelona. Tambè és cert que la nostra classe és de les més fredes de tota l'escola, quan arribes al matí de l'última cosa que tens ganes és de treuret la jaqueta per no congelar-te.

Elías Cano García ha dit...

I en la secció de societat ens hem enterat de que un alumne de quart de la ESO, concretament l'Àlex Laoz li ha demanar de sortir a una noia de segón de la ESO anomenada Patricia Prats. Ella li ha dit que no, ja tindra mes sort a la seguent. Avui els alumnes de 1r i2n han fet una excursió a Tarragona, i els alumnes de 3r i 4rt al call jueu de Girona.

Adrià Aznar ha dit...

Aquestes semanes a agut una mica de caos perque han faltat dos professors per estar malalts. A mi me a encantat perque els profes que han faltat eren de tecnologia i matemàtiques i ens em lliurat uns cuants dies de fer aquestes dues asignatures.
Demà ja ve la professora de mates i un altre vegada a la rutina de les mates.

Albert Gomez Martinez ha dit...

Aquesta semana i la pasada al nostre colegi molta gent no va anar al colegi per una massa de grip que n'iar fa varies semanes, dintre de 22 dies tindren les vacances de semana santa i tindren uns cuants dies per esta tranquils i no despertarte tant dora per els matins.

Maricarmen García ha dit...

A la nostra classe portem dues setmanes amb una fort passa de grip. Tant alumnes com professors falten potser no per la grip pero tenim uns cuants virus.
Diuen que la nostra classe es una de les que més parla i per aquests motiu n´hi ha moltes reclamacions, en la meva opinió parlem bastant i podriem parlar molt menys del que parlem.

Helena Gregorio ha dit...

A la nostra classe com seguramente a moltes altres, hi ha algun alumnes que pateixen fortes grips i virus i aixó altera una mica el funcionament de la classe perque cada vegada som menys. També afecta alguns professors ja que alguns d'ells també estan patint aquest tipus de resfriat. Esperem que es recuperim aviat i així puguem seguir les classes amb la total normalitat.

Lucía Cano García ha dit...

Ahir dimecres els alumnes de 3r i 4rt d' ESO vam anar a fer una visita pel call de Girona. Vam tenir un guia que ens va anar explicant els punts claus i la història dels jueus a Catalunya: que van venir aqui demanats a canvi de protecció als residents de Girona però després d' uns quants anys es van haver d' anar obligats i van finalitzar una etapa de la història del país y juntament van deixar un punt fort fora d' Espanya com es l' Alhambra, a Granada. Em va semblar una visita molt interessant.

Lucía Cano García ha dit...

M' HE EQUIVOCAT LA PUBLICACIÓ D' ABANS ES DE NACIONAL LA D' ARA ES D' AQUÍ.
Com diuen quasi tots el professors som la classe o més gandula o la que es porta pitjor de totes, també et dic que encara que siguem una de les pitjors classes hi ha molta gent que s' esforça per fer la feina i per trimestre a trimestre anar esforçant-se més. Tots hauríem de canviar moltes coses perquè la classe millorés per exemple un tema que sempre es diu: el respecte als companys. Això és una cosa que molts hauríen de apendre o de millorar.

Gema Murciano Alpuente ha dit...

L'hivern s'està acabant, però, el fred que semblava que s'anava està tornant i amb ell ha vingut una forta passa de grip està afectant a la classe. Als últims dies ha hagut algunes absències per aquest motiu.
Ahir 3r i 4t d'ESO vam anar a Girona a visitar el call jueu. Va ser una visita molt interessant i lúdica, es fascinant la petjada que van deixar el jueus aquesta ciutat.

Lei Bu ha dit...

Hem sembla que e escoltat que la meva classe 3r ESO és el pitjor. Els professors algunes vegades ho diuen.Pero jo crec que tampoc som els pitjor,perquè només quan no hi ha prodessors ho liem, a classe estem atent,alunes vegades alguns alumnes no porten els deures fets,pero no tot els alumnes,i això ho podem millorar.

José Villalobos Montoya ha dit...

A la classe de tercer d'ESO es porta dues semanes en que els alumnes han faltat a causa d'una gripe, això es deu per el fred i vent que hi està habent aqusts dies. Però aquest fred amb vent tan sols no afecta als alumnes, els professors també han faltat com per exemple la professora de matemàtiques i tecnologia encara que el professor de tecnologia crec que no ha faltat per aquest motiu.

Lei Bu ha dit...

Hem sembla que e escoltat que la meva classe 3r ESO és el pitjor. Els professors algunes vegades ho diuen.Pero jo crec que tampoc som els pitjor,perquè només quan no hi ha prodessors ho liem, a classe estem atent,alunes vegades alguns alumnes no porten els deures fets,pero no tot els alumnes,i això ho podem millorar.

Monica Rodon ha dit...

Per desgràcia a la classe de 3r d'ESO no hi ha molta varietat de notícies. Destacar, que ara cara a l'estiu fer es pot fer un pensament de possar l'aire acondicionat,ja que a l'estiu fa una calor que no es pot estar a classe. Sería un agradable detall de part de l'escola als alumnes .

Yvette Capdevila Ruiz ha dit...

A l'escola tenim nens i nenes infectats pel polls. Ho sabem perquè l'escola ens vam donar una circular dient que hi ha polls a l'escola.
Tots tenim que tenir cura perquè no s'estengui per totes les classes. Cada pare i mare es cuidés del seu fill/a per mantenir les classes sense polls.

Marc Rubio ha dit...

Crec que la classe de tercer de la E.S.O. es posaran cortines perque la llum reflexada impideix que la pissarra digital de la clase es vegui bé. Lo que passa es que si estan veient alguna pel·licula que es molt fosca no es veu massa bé. També lo que passa es que si la pel·licula es massa clara no es veu tampoc bé, lo que es veu es com si la pissarra fos blanca del tot.

Raquel Carpio Castaño ha dit...

Es senten rumors de que la nostra classe es la pitjor. Que sempre som uns ganduls per fer el deures i que no parem atenció en el que els profesSors estan explicant.
A nosaltres això ens molesta perquè també ens costa molt estudiar i ens podrien donar facilitats ensenyant-nos tècniques d'estudi per fer front als nostres problemes acadèmics.

laura garcia ha dit...

A la nostra clase ultimament esta faltan molta gent y profesors. Pero es lo que hi ha, calor fred, fred calor aixoo no pot ser.. Estan dien que ultimament els nens de la ESO estan molt alborotats y que els seus nivells estan pujan y alguns baixan. Sincerament aixo dona pena pero esque som nens joves que volem disfrutar y pasar-ho be y pero aixo ens alvorotem mes, pero no per aixo som pitjors sino que ens costa esta en silenci y prenen atencio

Kilian Ruiz ha dit...

En la nostra classe sempre hi han problemes per que ens insultem els uns amb els altres però inclus que desprès ens perdonem sempre estem igual i em probat de tots el metodes possibles però al final de tot semprè queda al passat. Hi ha vegades que la gent es passa amb els insults i llavors si es te que possa medida però nosaltres la majoría de vegades ho fem en broma i desprès acabem insultanos de veritat.

Nadia Beschi Fuentes ha dit...

Cada vegada som menys a classe, hi ha una passa terrible de grip. També ens em enterat que n'hi ha rumors de que dos alumnes de la nostra estan lligats, es a dir, tenen alguna cosa entre ells. La gente sospitava de que perquè sempre anava junts, pel mateix camí, etc. Ahir mateis, mentre tothom estava en el patí, un noi anava a deixar la jaqueta els va veure besant-se.