dimarts, de febrer 12, 2013

ESPORTS

Ha passat alguna cosa interessant a Educació Física? Creieu que hi ha algun salt a destacar? Alguna pràctica esportiva que calgui comentar? Aquest és el vostre espai.

18 comentaris:

Iván Segura ha dit...

És molt sorprendent i fantàstic que jo mateix fasi el calentament de E.D.Física perquè això en fa pensar que el professor E.D.Física confia en mi, m'alaga molt. Desprès del calentament lo pitjo és que desprès hi ha que corre molt perquè estem treballan l'unitat de resistència. Amb aquesta unitat em va passar una cosa molt desagradable em va donar una arcada pél cansamet.

Guillem Martínez ha dit...

A ed. física hem acavat el tema de resistència on tothom s'ha esforçat molt. Por ser a la curse Navet no tothom va aprovar però crec que el tema en general l'hem aprovat gairebé tots. Ara toca tema nou, l'Antonio José ens va ensenyar exibicions d'altres cursos i després ens va dir que treballaríem molt les abdominals per tindre més força i equilibri. En les pròximes classes ens farem un fart de fer abdominlas.

Elías Cano García ha dit...

Ahir al pati es van viure dos inyensos partits un el de 1r contra 2n de la ESO que va acabar amb un 3-4 a favor de segon. L'altre partit va ser de 3r contra 4rt de la ESO que va acabar en empat a 2. A la classe d'educació fisica de 3r els alumnes començaran el tema d'acrosport, que serveix per a la compenetració i a aprendre a saver fer coses amb els companys. A l'acrosport es treballa el respecte i companyerisme.

Adrià Aznar ha dit...

És important que el professor de Educació Física em digui casi sempre que ho faig molt bé, que m'agrada como ho fas, que segueixi així..
Avegades també em crida la tenció perque contesto al professor o per un altre tonteria, lo que em fet avui no m'agrada gens perque es de nens petits fer boltarelles a sobra de una colchoneta.

Albert Gomez Martinez ha dit...

Fa poc va fer el test de cooper per mijorar la nostra resisténcia ,ara fa menys d'un mes van fer la curs navet. El tema de la resisténcia ya lo em acabat i ara es un tema de corografies(ball), en fet tombarelles, equilibri i l'utim sata al potro, tothom lo em fet molt bé.

Maricarmen García ha dit...

Ara a educació física estem fent el tema d' acroesports. Es un tema interessant, fem abdominals, tombarelles, salt de potro, flexions, equilibri etc. Al final del tema tindrem que fer una coreografia de piruetes per grups, fent tot tipus d'acroesports dels que anem practicant. Serà interessant veure l'actuació de cada grup.

Lucía Cano García ha dit...

Fa dues setmanes a la classe d' educació física vam acabar el tema de resistència amb la prova del text de cooper, ja tots teníem ganes d' acarbar-lo perquè és un tema dur y cansat peró a la vegada és un tema de superació a tu mateix y de mentalitat. Ara estem començant el tema d' acrosport, jo el veig molt interessant per saber fer coreografies amb les formes y per saber treballar correctament en grup.

Helena Gregorio ha dit...

Fa cosas d'unes dues setmanes a E.D el profesor va donar per finalitzat el tema de la resisténcia fent el test de Cooper, on comprovaba la nostra capacitat física i pscológica, corrent de costar a costar del pati. Ara estem duent a terme l'acroesport.A mi personalment és un tema que m'interesa més ja que no es tant cansat y se'm podria dunar una mica millor que la resisténcia, ja que jo no tinc res de capacitat física.

J.Carlos Burgos Guardiola ha dit...

El últim tema que hem fet en ed.física ha sigut la resistència, on tots els alumnes s'han esforçat molt per poder fer la Curse Navet amb un bon resultat.
Després d'acabar aquest tema em començat l'acrosport on necessitem molt de treball i esforç per poder fer-ho lo millor possible.

Gema Murciano Alpuente ha dit...

Farà unes dues setmanes vam acabar el tema de resistència amb un test de Cooper i una course navette. Les sessions de resistències van ser dures, però amb una mica d'esforç es superaven satisfactòriament.
El passat dimarts vam començar el tema d'acrosport, on al final farem una coreografia per grups. Aquest tema sembla ser interessant i força divertit.

José Villalobos Montoya ha dit...

En lo esportiu de l'escola San Francisco, s'ha acabat el tema de resistència en la classe de tercer d'ESO d'eduació física, treballant el calentament i diferents ejercicis per estirar-nos i desprès fent diferents proves com el test de Cooper i la curs de Navet amb la majoria dels alumnes aprovats i alguns amb molt bona nota.

Lei Bu ha dit...

A classe de E.D.Física practiquem moltes coses. Com ara hem acabat el tema de Resistències,i van tenir un exaem a la setmana que ve ,hem sembla que no serà tan difícil,si estudiem les explicació de classe,fan bé els activitat ho provarem segur.El tema de Resistència cansa, pero esta bé per practicar.

Monica Rodon ha dit...

El tema que més hi ha per parlar a l'escola, es l'esport. Gairebé tots els alumnes de l'escola fan alguna activitat física dins o fora de l'escola. Es una notícia positiva ja que l'esport és molt bó per el nostre cos i per la nostre salut. Els alumnes de 3r d'ESO fa pocs dias, van fer la course Navette , va ser complicada.

Yvette Capdevila Ruiz ha dit...

La sortida a la triatló va ser molt calorosa i cansada, ja que baixàvem caminant fins a la platja de la Mar Bella, on es el poliesportiu. Per recuperar forces portem molta aigua i aliments energètics.
Eren tres proves: la primera era natació, la segona era bicicleta i la tercera era corre. Tots estàvem esgotats!

Marc Rubio ha dit...

Durant els ultims darrers anys cada anys es fa una sortida a la neu: en un any lo que es fan son les colonies que son tres dies a la neu amb el colegi. Després l'any seguent es fa només un dia, i lany seguent es torna a fer colonies a la neu, i lo que es fa es que es va alternant cada any. I l'any que es fa un dia a la neu les colonies son normalsa l'estiu.

Isabel Ortiz Fernández ha dit...

Hem acabat el tema de Ed. Fisica, la resistencia, i començarem el tema de figures. Hem de reforçar els musculs abdominals per fer de soport a la base de la figura. Quan acabem el tema farem una coregrafia on sortin algunes figures obligatoriament

Kilian Ruiz ha dit...

Les classes de educacio fisica sempre fem el mateix corre, estirar, fer la part principal, etc. I tenim que cambiar perque la gent a vegades es cansa de fer el mateix i per això em escrit una proposta en un paper i em sortejat la millor idea i així poder fer coses noves que mai vine malament encara que els meus companys i jo sempre estem preparats per fer qualsevol activitat per que sempre estem actius.

Laura garcia ha dit...

Ahi per la tarda vam fer l'ultima clase de resistencia, tots ens vam esforçar molt. Vam fer la course navette y no tothom va aguantar peroo en general va sortir prou be. Ara estem treballan el tema d'acroesport es un tema bastant interesan, perque a final del tema tindrem que fer una coreografria en grup y aixo esta prou be.