dimarts, de febrer 12, 2013

INTERNACIONAL

Què passa fora de l'escola? Fareu de reporters, d'enviats especials, de corresponsals del barri per deixar-hi aquí les notícies de coses que hi passin!

21 comentaris:

Iván Segura ha dit...

En el barri nostre Sant Martí i faran un nou parc en la plaça de Porxos. El dia 3/04/13 començara la obra del nou parc i de pas faran una petita reformació a la plaça. Tot això lo fan perquè la gent estigui més a gust. Amb tot així hi ha unes crítiques amb aquets nou parc i la seva reformació. Volen que la gent desaparaguesí la plaça per la gent que va. Diuen que no és un lloc pels nens petits juguin per aquest tipus de gent.

Raquel Carpio Castaño ha dit...

Matí infantil a Sant Martí!!!!

El diumenge 10 de març podreu trobar un bon plà pels nens de les famílies del barri de Sant Martí.

A les 11h la colla gegantera de Sant Martí organitzarà una serie d'activitats per entretenir als nens i nenes i a les 12h es farà un espectacle de titelles i animació amb la zooband a càrrec de la companyia 3/4 de 15. Tot això ho podreu trobar al centre cívic de Sant Martí.

Aquí us adjunto el link de la web per tenir mes informació:

http://www.bcn.cat/ccsantmarti/img/cartell-infantil-2013.jpg

Guillem Martínez ha dit...

A Sant Martí els robatoris a gent jove han augmentat hi aixó fa pensar que la seguretat del nostre barri no sigui suficient. Per sort al costat de la nostra escola tenim la comisaria que fa que la nostra zona del barri sigui més segura. Com a novetats tenim que la cafeteria "Picnic" a estat reformadada i ara fa molt més goig. També cal destacar les reformes que s'estan fent al carrer Concilio de Trento.

Elías Cano García ha dit...

I en la secció d'internacional hem de comentar que la papereria "La Llibreta" està de celebració del seu 50è aniversari, aquest negoci és dels primers que es van obrir al barri aprofitant els dos instituts que es van obrir al seu costat. Tambe s'ha de destacar que el passat mes de gener es va obrir un nou forn de pa anomenat "Pa de motlle" on fan unes rosquilles boníssimes. El parc de Sant Martí ha acollit als nens i nenes de 4rt i 5è de primaria de l'escola Pere Calafell on els nens i nenes han après a tindre bons àbits a casa i a l'escola.

Adrià Aznar ha dit...

En el nostre barri La Verneda fan batalles de rap. Son nens de moltes edats que van a fer batalles de rap perque la gent es diverteixi i se entretinguin,ami m'agrada perque hi ha vegades que els deixan malament cantant i fa riure avegades per les coses que diuen.

Maricarmen García ha dit...

A Sant Martí tots els nens petits del barri faran una rua, tenen que anar disfrassats del que ells vulguin. Es una iniciativa treta per l'ayuntament per promoure la diversió i per aconseguir que tot el món surti a veure aquesta rua.
És farà el proper día 2 de marz es aconsellable anar. Us asegure'n que disfrutareu i os ho pasareu en gran!

Albert Gomez Martinez ha dit...

Ara en el nostre barri Sant marti, a les presso del costat n'ian espies que han detingut perque politics que s'han espiat entre ells i tambe molts jugadors de fútbol com per exemple el jugadors del F.C Barcelona Gerard Pique que Pep Guardiola va contractar espies per espiar al jugador de fútbol Gerard Pique.

J.Carlos Burgos Guardiola ha dit...

San Martín de Provensals és un barri que hi ha de tot, pero falta yo crec una papereria a prop del col.legi San Francisco perque hi havia una i la han tancat. Això és un inconvenient perque hi ha dues caixes un forn i un supermercat. On comprem els llibres i el material escolar que necessitem? Tenim que desplaçarnos fins a Glòrias o Diagonal Mar per comprar-los.
També cal destacar que han augmentat els robatoris pel nostre barri sobretot als parcs infantils.

Helena Gregorio ha dit...

En el barri del Clot,que para quasi al costat de Sant Martí, ya han començat les festes. On es troba la fira y tan els nens com els adults poden disfrutar de les atraccions sense precupacions y s'ho poden passar moltbé. També per les nits fan butifarrades on estan invitats tothom que hi vagi i així poder disfrutat d'un ambient familiar i animat.

Lucía Cano García ha dit...

Al barri de Sant Martí, concretament a la comissaria de la Rambla Guipúscoa fa uns dies van ficar al calabós a uns delinqüents per espionatge de polítics de tots els partits, de famosos i de jugadors de futbol coneguts. Es diu Mètode 3 i ells treballaven d' espies a aquesta agència. A Espanya l' espionatge esta permès però ells estan acusats per dibulgar dades d' aquestes investigacions. Al cap d' uns dies com a imputats seran cridats per declarar davant del jutge.

Gema Murciano Alpuente ha dit...

Al barri de Sant Martí s'està renovant! Trobem diversos carrers en obres, millorant les nostres vies públiques. A més el centre esportiu Júpiter està fent noves instal·lacions per als seus clients.
En temes de salut el passat dimarts 19 a la porta de l'escola Centre Escolar San Francisco va venir un banc de sang que va tenir molt d'èxit!

Lei Bu ha dit...

A fora de l'escola hi pasen moltes coses.Com per exemple en una parada del metre, un jove parlava amb telefon i caminava per de pressa fora de la línia groga,i de sobte un peu s'ha trepijat fora,i caigut a baix.En el mateix moment a vingut al metre, el conductor del metre no li ha vist,i el atropellat.

Monica Rodon ha dit...

Dimecres, 27 de febrer, Els alumnes de l'escola San Francisco van d' enginy a Girona, al barri jueu. Una manera de fer conèixer bona noves cultures i així fer mes amplia la nostre cultura.

Mónica Rodón ha dit...

Dimecres, 27 de febrer, Els alumnes de l'escola San Francisco van d'excursió a Girona, al barri jueu. Una manera de fer conèixer noves cultures i histories. Van sortir alas 8:30 Aproximadament, allà van esmorzar i van dinar. Després els professors van deixar temps lliure per fer una passejada per els carrers mes antics de Girona i per visitar llocs.

Yvette Capdevila Ruiz ha dit...

La proposta de consulta popular amb un referèndum sobre les retallades del Govern de la Generalitat que va impulsar per la Plataforma Prou Retallades ha estat admesa a tràmit per la Mesa del Parlament.
Una de les preguntes proposades és: "Creu que l'acció del Govern de Catalunya hauria de donar prioritat a les polítiques de salut, educació i serveis social".

José Villalobos Montoya ha dit...

Es sap que al barri s'ha tancat el DRIM que hi havia a la granvia i han obert un basar xinès. També es sap que la papereria que hi ha aprop del col·legi San Francisco té intenció de tancar i traspassar el el negoci a un altre lloc, encara que no estic segur si ja ha tancat. Altra novetat les dues obres que s'estàn fent en la comisaria al costat del col·legi i les noves instal·lacions del centre esportiu Júpiter.

Marc Rubio ha dit...

Noticia, noticia! Hi ha agut un accident de transit en el barri de Sant Martí. Un camió a chocat de front amb un coche i per sort no hi ha cap mort pero si qe hi ha agut tres ferits de gravetat. L'incident a tingut lloc el dilluns 25 a le tres de la tarda, la carrega del camió eren barres de ferro que els portaven a una construcció propera. E l resultat no a sigut molt tràgic ya que no hi ha agut cap mort

Isabel Ortiz Fernández ha dit...

El Cementeri de Montjuïc a partir del 28 de febrer hi haura una exhibicio permenent de tretze caroses funeraries tres cotxes funaris amb motor i sis carruatges que daten del segle XVIII fins a finals del segle XIX. Aquest transport funerari es va iniciar l'any 1836 fins l'actualitat.

Laura garcia ha dit...

Al barri Sant Marti hi han fet una nova comisaria. Amb aquesta nova comisaria la gent es sent molt més segura i els robatoris i seran molt menys abundats que farà un parell de mesos. El que volem aconseguir es que el barri amb la nova comisaria hi sigui molt mes segur per els adult y sobretot per el nens petits perque aixo de baixar al carrer amb inseguretat no esta be.

Kilian Ruiz ha dit...

En el nostre barri portem una temporada sufrin uns avussos de un grup de gent major de setenta anys que roben a les botiges i als supermercats. Això a sigut reconegut com el grup de lladres mes vells de la història i ara han passat de estar perseguits per la policía a estar perseguits per fans del tot el mon i això ens fa pensar en coses com que no hi ha lìmit d'edat per fer qualsevol cosa. I això passa al nostre barri.

Nadia Beschi Fuentes ha dit...

Notícia d'ultima hora, ens acaben d'informar que n'hi han abusons pel barri.
Aquest matí han atacat a més de 5 persones al soritr d'una mateixa botiga. Només sortir de comprar el pà, tres homes amb la capa tapada per una braga negra se'l llençava amunt y el tirava al terra,¡ mentre estava al terra els altres el robaven.
Roguem siusplau que la gente porti els diners y tot allò de valor ven asegurat.