dimarts, de febrer 12, 2013

ESPECTACLES

Aquí publicarem notícies que tinguin a veure amb el món de l'espectacle, obres, actors i actrius de la classe, fets i altres actuacions dignes de destacar.

6 comentaris:

J.Carlos Burgos Guardiola ha dit...

San Francisco fa una gran festa amb balls, titelles per als petits, llaminadures, entrepans i begudes per els alumnes i les families. És una festa molt bonica per tothom. També és molt significativa perque ens despedim fins a septembre, ja que són les vacances d'estiu.
Per mi la festa que mas m'agradat desde petit ha sigut la del nadal per les actuacions que feiem tots els alumnes de cada curs.

Yvette Capdevila Ruiz ha dit...

La jubilació de la Rossi va ser molt emotiva, ja que totes les classes van participar amb diferents activitats: Balls, dedicatòries, dibuixos i poemes.
Tots els alumnes es van esforçar en realitzar cada una de les activitats.
La Rossi es va emocionar molt i va agrair a tots els alumnes i professors.

Raquel Carpio Castaño ha dit...

Els alumnes de 3r de la ESO estem preparant una actuació per la diada de sant jordi. Cada Dimecres estem quedant després de classe per practicar l'obra. Tots tenim diàlegs i personatges per fer. De moment tots el companys estan posant moltes ganes per aconseguir que aquesta obra surti bé. Es presentarà davant dels professors i dels alumnes dels altres cursos.

Isabel Ortiz Fernández ha dit...

D'aqui poc temps a la nostre escola hi haura una revisio medica alguns se la faran i d'altres no. Per aixo esteu preparats

Kilian Ruiz ha dit...

El nostre col.legi al ser petit quan fem una activitat en global la fem tothom. Com per exemple les festes de nadal, que encara que no totes les classes participin al espectacle sempre fan una petita aportacio com pintar el mural, sortejar pernil, fer cançons amb flauta, etc. Tambè les activitats apart del alumnes tambe participan professors ja que com hi ha pocs poden participar el que vulgui amb propia elecciò.

Nadia Beschi Fuentes ha dit...

Os informem, que en el Centro Escolar San Francisco, es realiztarà l'obra més esperada per la gent anomenada: ''un amor impossible'', on participen tots els alumnes de la ESO i en el qual expliquen la història d'uns noies, joves, que s'enamoren, el que passa que mai poden estar junts perque n'hia gent pel mig que no el deixa. Un matí deicideixen no anar a l'escola, fer campana, i ''fugarse'' junts...+