dimarts, de febrer 12, 2013

NACIONAL

Quines notícies passen a l'escola? A les altres classes? Aquí explicareu notícies que tinguin a veure amb l'escola, i amb allò que passi a les altres classes que no siguin la vostra; ja siguin de l'ESO o dels altres cursos.

17 comentaris:

Iván Segura ha dit...

En el centre escolar San Francisco hi ha varies notícies. La primera és que aquesta setmana el dijous i divendres 4rESO han fet l'examen d'autovalució. Tambè per fer aquesta prova va vindre un professora a canvi en nostre professor Jordi va fer lo mateix va anar-se a un altre col·legi. L'altre notícia és la més important de la setmana que ja hi ha el president va ser el Xavi Franco

Guillem Martínez ha dit...

Falta poc per acavar el segon trimestre a la ESO y ara és quan venen les dures setmanes d'examens on molts alumnes s'hi juguen l'aprovat. Per l'altra banda portem uns dies en els que pujar al pati és un patiment pel fred que hi fa,pot ser aquest és el motiu de les moltes absències d'alumnes i fins y tot professors que estan succein a les classes de la ESO.

Elías Cano García ha dit...

El temps d'aquesta època està provocant que molts dels alumnes i professors del nostre col.legi hagin de quedar-se a casa seva perque s'hanresfriat o han agafat grip. També be ara arriba la recta final del segon trimestre i els nostres alumnes de la ESO estan estudiant molt perque es una època d'examens i durs treballs. El passat dimarts van vindre uns nois del banc de sang i va vindre moltissima gent. Moltissimes gracies per col.laborar.

Adrià Aznar ha dit...

En el centre escolar San Francisco els alumnes de 4rt ESO i 3r ESO van anar a girona a visitar el territoro dels jueus. A mi em va semblar aburrit perque no m'agradava gens, la part més divertida va ser cuan ens van deixar temps lliure pero jugar, parlar, etc.
També em va agradar la excursió perque era tot el dia.

Albert Gomez Martinez ha dit...

Dintre de poc començen les vacançes de estiu ya falta poc per les notes i sabes cuantes tinc per anar a Septembre a recuperar, aquesta semana i la que ve es molt dura per la quantitat d'examens que els professors del colegi Sant francesc nos han posat, per la semana que ve cinc examens.

Helena Gregorio ha dit...

Ja queda poc per acabar el segon trimestre i ara es quant els alumnes ens tenim que esforçar perque ens estem jugant molt. Ens esperen un dies de patiment y molt estudi peró així quant arribi l'estiu, disfrutar d'unes bones vacances a,b molta calor y sense les precupacions del estudis.

Maricarmen García ha dit...

Farà cosa d'una setmana al pati es van posar una mena de protectors a les columnes per evitar que els nens es fasin ferides ja que es podrien fer mol de mal donant-se amb una d'aquestes.
Aquests dies està fent molt de fred i està plovent,per aquest motiu no hem pujat al pati o quan pugem pràcticament no aguantem el fred que fa.

J.Carlos Burgos Guardiola ha dit...

Ara en el col.legi el que es parla i pel que estem els alumnes i els professors es per finalitzar el segon trimestre n'hi ha alumnes que estan lluitan per poder aprovar i altres que tenen que millorar el primer trimestre, tenim bastants treballs i examens. Els alumnes tenim ganes de finalitzar i agafar les vacances de Setmana Santa que encara que sigui set dies, ens va bé per agafar el tercer trimestre amb ganes

Gema Murciano Alpuente ha dit...

Últimes setmanes de trimestre, últims esforços per treure una bona segona avaluació. Per a les vacances de setmana santa encara queda una mica, però, 22 dies passen volant.
Aquests últims dies al col·legi ha hagut una passa de grip. Bastants absències tant d'alumnes com de professors. La de matemàtiques que porta una setmaneta amb grip, i s'incorpora demà, i el de tecnologia que desconeguem la causa.

Lei Bu ha dit...

Al centre escolar San Francisco també hi ha moltes notícies.com:dins de poc acabarem el segon trimestre i començaren les vacances.Ara fa molt fred pero de poc començarem el estiu.
El passat dia 27 de febrer del 2013 els alumnes de ESO han anat d'excursió.1r i 2n ESO han anat a Tarragona.Els alumnes de 3r i 4t ESO han anat a Girona,i és genial!

Monica Rodon ha dit...

Els Dies a l'escola no canvien res,excepte que la pasa de grip i diverses malalties,augmentan .La resta segueix sent el mateix, esperem que aquest 3r trimestre sigui interesant. PS: També dir que el tutor Jordi,de 3r de ESO, podría portar el seu termo tan famós i fer tastar a tothom .

José Villalobos Montoya ha dit...

Ja s'està acabant el segon trimestre i falta menys per a la entrega de notes que serà la pròxima ssemana el divendres segurament. També queda poc per una cosa que tots portem esperant molt, les vancances de Setmana Santa, una setmana en que ens podrem relaxar una miqueta desprès de 3 mesos.

També hi ha notícies del pati co la millora de les canastes de bàsquet i els protectors de colors a les columnes.

Marc Rubio ha dit...

Lèscola del San Francisco s'esta donant lloc a una reforma interior espectacular: hi ha noves canastes, perque les antigues estavan trencades, protectors a les columnes del pati, per tal de evitar que els nens es facin mal, han posat bandes d'alumini a les porteries del pati, els lavabos del pati s'han pintat i els mànecs s'han canviat, que ara almenys funcionen, i crec que lo que faran es posar canastes noves al pati de adalt perque estan fetes pols.

Raquel Carpio Castaño ha dit...

Els alumnes de 4r de la ESO la setmana passada els van estar avaluant les competències bàsiques.
Son uns examens de les matèries més importants que són: mates, català i castellà. Semblen difícils ja que van estar hores fent-los i a més, va venir una professora d'un altre centre a vigilar als companys de 4t i un professor del cole va marxar a un altre institut per fer el mateix.

isabel Ortiz Fernández ha dit...

El segon trimestre s'acaba per això ara mateix ens atavalen i estressen els examens pero sort que només és una setmana. En uns dies arribaran a casa les notes cosa que passara factura alguns o alegrar a altres

Laura garcia ha dit...

D'aqui res ens donan les notas del segon trimestre i a saber com an anat. Falta poc per tornar hi a tindre una mica de vacances l'ho que esta sen dur perque aquesta semanas estem plens d'examens y nerviosos per saver com an anat les notas y sobre tot per que arribin ya las vacances.

Nadia Beschi Fuentes ha dit...

Al centre escolar San Francisco no pasa res de un altre món. Excepte l'altra dia, ens vam enterar que una noia de 3er de la ESO y les noies de 4rt de la ESO van tindre un enfrentament. Les noies de 4rt deien que la de 3er era molt falsa perque posava verdes a las de 4rt. En canvi, la gent no sap que es tot mentida que allò s'ho va inventar la de 4rt perque es separesin...