divendres, de febrer 11, 2011

EXPLICA QUÈ PASSA

10 comentaris:

sergii ruiz alvarez ha dit...

Tot comença quan el pare d´en`pingü es posa a incubar l´ou i beuen que l´ou es comensa a moure, ban trucar al metge i ban comensar a trencar l´ou per que el germa del pingü naixes, en pingü estaba molt nervios i bolia beure al seu germa, pero encara no abia nascut,i els pares d´en pingü li tapaben per que no el bellesin fins que ba neixer i el ba puder beure

Patricia Rosa Belda ha dit...

Aquell matí que semblava ser com els altres, el pare d’en Pingu lleia sobre de l’ou quan comença a notar fortes mobilitats en ell. La mare preocupada truca a el metge que arriba aviat en trineu per observar què passa. El metge comença a analitzar l’ou i observen tots que s’està començant a trencar, però, els pares d’en Pingu no deixen que encara vegi res. Quan ha acabat el metge i ja s’ha trencat l’ou surt un petit pingüí i els pares il•lusionats i contents mostren a en Pingu el seu germanet petit. El metge neteja a el pingüí petit, ja que s’ha fet caca sobre perquè es un nebot i li demana a en Pingu que ho llenci.
Tots contents finalitzen el dia amb l’arribada del petit nou membre i el metge marxa.

Esther Alcaraz Escudero ha dit...

El Pingu està mirant una revista mentre els pares estan incuvant l'ou. De sobte, l'ou comença a moure's i els pares es preocupen.
L'ou comença a trencar-se i els pares truquen al metge.
El metge arriba i comença a examinar l'ou. El Pingu vol veure que passa però els seus pares no li deixen i li tapen perquè no vegi res. Al cap d'una estona d'espera, el Pingu pot veure el seu germà que ja ha nascut. Desprès de netejar al germà del Pingu, el metge marxa.
Finalment, es fan una fotografia per recordar aquell moment tan bonic.

David Conesa Ortega ha dit...

El Pingu és a casa llegint. El pare està covant un ou, que es comença a moure. S'aixeca i s'asseu la mare, que també sent com es mou. Torna a ficar-se el pare, l'olla treu vapor i el telèfon comença a sonar. En Pingu plora perquè no sap què fer, i ho fa la mare. El pare sent una punxada al cul, i veuen que el nadó ja ha tret el bec. El pare truca a un metge, i aquest ve de seguida. El metge examina l'ou, i intenta trencar-ho amb una cullera. Els pares no deixen a en Pingu mirar l'escena i li ordenen estar en silenci. L'ou es trenca, en Pingu s'aproxima i el nadó es caga. El metge se'n va de la casa d'en Pingu, la mare li treu la pipa al pare i en Pingu se la posa a un ninot de neu. Després, el pare fa una foto on surten els quatre de la família.

Silvia Cao Altés ha dit...

En Pingu es un pingüí que fins el moment es fill únic, en aquest video ell esta tranquilamente llegint mentre la seva mare y pare estan amb un ou que es mou. Mentre la mare i el pare estan amb l'ou la tetera comença a xisclar, quan el Pingu es disposà a treure-la del foc comença a sonar el teléfon el pingu es posa nervios i a plorar peró la mare treu del foc la tetera y despenja el teléfon. La mare truca al metge que ve patinant rapidament, el Pingu li obre la porta y el metge comença ha examinar l'ou. Poc a poc li dona petits copets amb una cullera que porta a la maleta i comença a trencar-se l'ou.un cop l'ou esta obert el pingu vol veure a la germana. Acaba amb una fotografia de tots

cristina valero ha dit...

En pingu estava a casa llegint, mentres el seu pares estaven covant un ou, de sobte nota com que alguna cosa es mou, el pare s´aixeca ràpidament per veure que passa, l´ou es va començar a moure, i li diuen a en Pingu que truqui a un metge, en Pingu surt del seu iglú ràpidament i vina el metge corrents.En pare i la mare d´en Pingu estan atents al que fa el metge, mentres el metge està obrint l´ou els pares no deixen veure a en Pingu como ho fa el metge, en Pingu esta molt nerviós, al final quan acaba el metge els pares d´en Pingu li ensenyen a la seva germanata que acabava de néixer, el metge es va de casa i en Pingu y la seva família es fan una foto tots junts.

Eider Olaso Olabarria ha dit...

Un dia es va començar a trencar el ou, els pares asustants va trucar al metge, mentre el metge anava a casa d'en pingu, el pingu asustat començava a mirar però els pares tapavenel ou, Ell va pujar al teixat de la seu iglub i va esperar al metge, el metge va vindre esquiant.
Quant va entrar a casa el metge va començar a donar copets al ou per a trencar-lo i que surti la germaneta d'en pingu.El pingu sorprès va tenir que esperar a que surtís del ou perquè els pares ho van tapar, quan alfinal va neixér, els pares el van deixar mirar com era la seva germaneta petita i per acabar van fer una foto de familia.

Victor Zaragoza Montoya ha dit...

aquesta historia comença quant el pingu esta a casa tranquilament llegint un llibre i el pares parlan quant de s'obte l'ou es comença moure el pares del pingu truquen al Metge Per veure que ha passat.
El doctor L'examina I de seguida l'ou es comença trencar el pingu lla ter un nou germante petit .

Pol Muñoz ha dit...

Tot comença cuan el pingu estava llegint.El seu pare,estava covant un ou.Llavors el ou es cumença a moure i els pares es preocupen,i llavors els pares truquen a un metge per a que vingui,i en Pingu s'espera al carrer per obrir-li la porta.Despres,el metge comença a trencar l'ou poc a poc fins que la germana del Pingu neix,i llavors es caga cuan veu en Pingu.Després,el pare crida a tots quatre per fer una foto de família.

Sergi Banderas Mejias ha dit...

En Pingu i els seus pares són a la sala d’estar, quan de sobte l’ou comença a moure’s. Ells i en Pingu estan desconcertats i no saben que fer. El pare es posa sobre l’ou pensant que és el millor, però el petit pingüí trenca l’ou treient pel petit forat una pota, la qual cosa comporta que la pota li dóna al pare justamente al cul. El pare s’aixeca rápidament i la mare truca al metge. En Pingu surt fora la casa per a veure si ve el metge i per indicar-li on és la casa des d’on l’han trucat. El metge examina l’ou i amb una cullera ajuda al petit pingüí a surtir de dins d’aquest. Mentrestant en Pingu intenta veure que està passant però el pare i la mare no li deixen veure res. Un cop fora de l’ou el petit pingüí, en Pingu i els seus pares s’acomiaden del doctor i es fan una fotografia familiar tots junts.