divendres, de febrer 11, 2011

EXPLICA QUÈ PASSA

17 comentaris:

Sandra Hijazi ha dit...

En Pingü va a pescar, enganxa l'ham a la canya i pesca un peix, de sobte apareix una foca, es menja l'ham, i s'andona de que pot agafar l'ham, menjar-se'l i enganyar a en Pingü, posan't l'antic peix i tornant-lo a l'aigua, després la foca agafa massa fort l'ham i fa que en Pingü doni un volta, l'enxampa i es barallen, al final en Pingü enganxa la mà de la foca, es disculpen i la foca atrapa un peix molt gros.

David Conesa Ortega ha dit...

En Pingu se'n va a pescar a un petit forat al gel. Col·loca l'esquer a l'ham i aconsegueix pescar un peix ràpidament. Una foca el veu. Llavors, en Pingu torna a ficar un esquer a l'ham. La foca, sota l'aigua, agafa la part final del fil de pescar, surt a l'exterior per un altre forat que hi ha a prop, es menja l'esquer i hi posa el peix que havia pescat abans en Pingu. El pingüí creu que és un altre peix, el torna a deixar al terra i torna a provar sort. La foca fa la mateixa entremaliadura més cops, fins que en Pingu la descobreix. En Pingu fica blocs de gel sobre els forats per evitar que la foca torni a l'aigua. Aquesta, en intents desesperats d'apartar els blocs, es fa mal en una aleta. En Pingu se sent culpable i li deixa el camí lliure perquè s'endinsi altre cop en l'aigua. La foca, agraïda, li torna la canya (que havia caigut a l'aigua) i li entrega un peix gros. En Pingu li recompensa donant-li tot l'esquer que tenia. Llavors, se'n va cap a casa feliç.

Ana Castro Alonso ha dit...

En Pingu se'n va a pescar a un forat que hi ha al gel. Pesca un peix i ho deixa darrere seu. Pesca un altre i de sobte apareix una foca que l'agafa l'ham i se l'emporta fins l'altre forat de gel. Agafa el peix que havia pescat en Pingu i li posa l'anterior peix. I fa aquest procès tres vegades fins que ell s'adona. L'intenta agafar però no pot. Al final tots dos acaban cooperant. Els dos surten guanyant.

sergii ruiz alvarez ha dit...

En pingü es un pingüi que sen ba a pescar,anganxa lésque a la caña i la llançar , al cap d´una estona el pingü treu la canya i treu un peix, bastant gran, ba torna a llançar lesque pero darera seu i avia una foca una mika toca pilotas i quan ba llançar lesque, la foca el ba agafar i sel ba menjar i aixi durant una bona estona fins que en pingü es dona comte de que asigut la foca i li para una trampa perk no es pugui escapar
quan la foca beu que no es pot escapar li dona un peix molt gran i es fan amics.

Nuria Garcia Guirao ha dit...

Un dia, en Pingu s'en va a pescar amb la seva canya a un forat de gel que hi ha fora de l'iglú. Col·loca la canya al forat, i pesca ràpidament un peix. Apareix una foca per altre forat sense que en Pingu la visualitzi, i el peix que en Pingu havia deixat, se'l menja. En Pingu pesca un altre peix i el torna a deixar, emparanoiat de que era el mateix peix, ja que l'altre no estava. Així continuament fins que en Pingu descobreix que la foca es menjava els peixos pescats. En Pingu, enfadat, posa blocs de gel als forats per qué la foca no tonri a l'aigua, i la foca, intentant fugir, es fa mal a una aleta. eL Pingu es sent culpable i l'hi treu els blocs per qué es pugui anar. La foca, agraida, l'hi torna la canya (caiguda a l'aigua) i l'hi regala un peix gegant. En Pingu torna a casa feliç.

Judith Cervelló Garcia ha dit...

En pingu se'n va a pescar a un forat de gel, quan arriba es senta i enganxa l'ham a la canya. Ell começa a pescar i agafa un peix. Torna a posar l'ham i apareix una foca i agafa l'ham i surt per un altre forat, al pingu li pesa molt la caña, quan la foca se l'ha menjat li posa a la canya el peix que havia pescat anteriorment i el pingu es pensa que segueix pescant diversos peixos, així diverses vegadas fins que el pingu es dona compte. El pingu li tapa un forat amb un peça de gel i li fa un trampa i li tanca l'altre forat, perque la foca no pugi entrar. Finalment, els dos arriben a un acord i el pingu l'obre el forat i a canvi la foca li dona un peix molt gros, tots dos se'n van molt contents.

Sarah González ha dit...

En Pingu se'n va a pescar a un forat de gel. Enganxa l'ham a la canya i pesca un peix i apareix una foca i es menja l'ham i pensa que pot agafar l'ham i enganyar a en Pingu.
La foca i en Pingu es barallen i al finales disculpen. En Pingu es va a la seva caseta i els dos es van molt contents.

keeviin solá hidalgo ha dit...

En pingü, en el començament es llença per un tobogá de gell,
en pingü estava pescant mentres que una lludriga que aquell dia
estaba una mica graciosa li es estava fent la gitza al pingu,
en pingu va començar a perseguir a la lludriga per que s'havia a donat
que la lludriga estava ficant el peix que ell havia pescat al mosquetó.

Silvia Cao Altés ha dit...

Un bon dia en Pingu decideix anar a pescar. Quan arriba hi han dos furats ell decideix anar pel furat de la esquerra. Quan llença la canya amb l'esquer al moment pesca un peix, pro quan llença altra cop la canya una foca a la qu l'hi agrada el seu esquer, per disimular que s'esta menjant el pesquer agafa el peix ja pescat i el col.loca a la caya en Pingu s'ho creu i seguix com si res. Després d'una estona així en Pingu s'adona i l'hi tanca els dos furats.Per tant la oca no pot pasar ,la foca a l'intentar obrir-les es fa mal a una pota, en Pingu l'hi obre els forats,la foca s'e va pro mentre en Pingu recull la foca torna amb un peix molt gran en Pingu per agrair-l'hi li dona el que l'hi queda d'esquer . Finalment els dos es van contents a casa

Lara Serrano Roldán ha dit...

En Pingu se'n a pescar a un forat que hi ha al gel.
Pesca un peix i ho deixa darrere seu,tira la canya i torna a provar sort, però lo que ell no sàvia esque sota l'aigua havia una foca que li volia fer la punyeta, la foca li posava el mateix peix que ell havia pescat una i una altre vegada, fins que en Pingu es dona compta, al final els dos acaben bé, i surten guanyant els dos.

cristina valero ha dit...

Jordi, que anava a revisar les faltes i sense voler l´enviat, et torno a posar el text amb les faltes corregides :
En Pingu va a pescar, baixa una petita muntanya amb un tros de gel, aquest tros de gel l´utilitza com un banc així que es posa a pescar enganxant un l´ham a la seva canya, de sobte una foca vine i veu l´ham així, que agafa l´ham i s´el menja, en pingu estira de la canya inocentment pensant que era un altre peix, així que agafa un altre tros de l´ham i la foca l´agafa per la part superior i el porta fins a un altre forat que està al seu costat.
En Pingu s´adona que darrere seu había una foca.I en Pingu li fa una trampa per atrapar-la, en Pingu tapa els dos forats per atrapar a la foca, quan la foca intenta destapar un dels forats de fel es fa mal, a en Pingu no li agrada veure-la plorar i li obre el forat, la foca es posa molt contenta i per agrair-li el que ha fet li agafa un peix molt gran, en Pingu s´en va y la foca y en Pingu quedan com amics.

Victor Zaragoza Montoya ha dit...

El pingu s'envà pescar , a un petit bloc de gel i tot seguit pescar un peix petit. despres veu una foca que l'hi estira del fil de pescar llavor en pingu tronsa ficar el fil de pescar llavor el pingi teru el blocs de gel per deixar camir lliure ala foca peruqe se sent culpable del mal d'aleta.

Arianna Nieto Nogales ha dit...

En Pingu va passejant per el glaç, amb una galleda i una canya de pescar. Es dirigeix cap un lloc on hi ha un forat en el gel i pot pescar perquè n'hi ha aigua. Llença la canya i pesca un peix. La segona vegada que llença la canya un lleó mari desde un altre forat li estira la canya per menjar-se lo que el Pingu posa en el ham i llavors el lleó mari com es molt astut agafa el peix que en Pingu ja havia pescat i li torna a posar a la canya. En Pingu es pensa que esta pescant molt i en realitat es el mateix peix tota l'estona. El lleó mari li esta fent la gitza durant una llarga estona fins que en Pingu es cau al altre cantó del forat i veo al lleó mari amb les mans a la massa i s'enfada molt. LLavors ell decideix fer-li la punyeta també. Després de estar una bona estona així barallant-se el lleó mari es fa mal a la mà i es posa a plorar, en Pingu li fa molta pena i es posa a plorar amb ell. Li fa una caricia al lleó mari, i li obre el forat que havia tapat perquè no tingués escapatoria i el deixa marchar. El lleó mari es posa molt content i li agafa un peix molt gran al Pingu i en Pingu li dona el menjar que posava en el ham per poder pescar. Al final es fan amics els dos i en Pingu molt content se'n va a casa seva i es despedeix del lleó mari.

Alex Monteys Gimenez ha dit...

El pingu va a pescar, quan de cop i volta pesca un peix, y apareix una morsa,llavors pesca a la foca y li treu el cuc (zebo)llavors tonar a intentar-ho y la foca torna a agafarli llavors el pingu s'enfada amb la foca, pero al final o arreglen y fan les paus.

Sergi Banderas Mejias ha dit...

Mentre en Pingu es dirigeix a pescar es deslliça per un pendent amb un tros de gel. Un cop baixa el pendent es troba en front d’un forat en el gel que dona al mar mitjançant el qual es pot pescar. Només començar ja pesca un peix, però després, una foca agafa l’esquer, surt per l’altre forat al gel, que està justament darrere d’en Pingu, es menja l’esquer i li posa el peix que ja ha pescat en Pingu on abans hi abans era l’esquer. La foca torna a repetir el procès fins a dues vegades, però amb tanta mala sort que en Pingu es dóna conta. La foca es fica dins l’aigua pel forat i comença a riure’s d’en Pingu sortint per un o l’altre forat sense deixar que en Pingu l’enxampi. Aleshores en Pingu tapa un dels dos forats per a que la foca no ho pogui tornar a fer i només pugui sortir per un. Després coloca un grapat d’algues com esquer en un extrem del fil de pescar, deixant aquest a prop del forat per a que la foca surti de l’aigua i caigui en el parany. Un cop la foca surt de l’aigua en Pingu l’allunya del forat i ràpidament el tapa. La foca al intentar destapar un dels dos forats per a fugir es fa mal a una aleta. En Pingu ràpidament sent pena per la foca i l’ajuda, així que els dos es fan amics i la foca li regala un peix enorme acabat de pescar. En Pingu se’n va content i li diu adeu al seu nou amic.

Pol Muñoz ha dit...

En Pingu va amb una canya i un cub ple d'esquers a pescar tot decidit a un forat al gel.Llavors llença l'ham a l'aigua i en pesca un.Llavors,el seu amic foca,vol enganyar-lo i agafa el fil i es menja l'esquer,i posa el peix que ha atrapat en Pingu abans,i aixi ho repeteix 2 vegades més,fins que en Piingu es dona compte,i tapa els forats perque la foca no pugui entrar un altre cop,i quan intenta entrar,la foca es fa mal a una aleta,i en Pingu se sent malament i li cura,i li deixa entrar un altre cop,llavors la foca com a agraiment,li porta un peix molt gran,i a canvi,en pingu li dona tots els esquers que li quedaven,i se'n va tot content cap a casa.

Anònim ha dit...

keviin solá hidalgo ha dit...

En pingü, en el començament es llença per un tobogá de gell,
en pingü estava pescant mentres que una lludriga que aquell dia
estaba una mica graciosa li es estava fent la gitza al pingu,
en pingu va començar a perseguir a la lludriga per que s'havia a donat
que la lludriga estava ficant el peix que ell havia pescat al mosquetó.