divendres, de febrer 11, 2011

EXPLICA QUÈ PASSA

19 comentaris:

Sandra Hijazi ha dit...

Aquesta és la història d'en Pingu, un pingüí afortunat; una noia deixa a la porta una carta d'amor, perqué és San Valentí.
La seva mare li dóna una caixa amb papers i pintures. Ell, intena fer una postal, en la qual ni hauria un cor enganxat, però no li surt.
La seva germana l'anima, i al final aconsegueix fer una sanefa de cors; quan acaba va a casa de la noia, s'el dóna i es fan un petó.

Keeviin sola hidalgo ha dit...

Hola Jordi.
En Pingu és un pingüí que es mud, no parla només fa gestòs i sorolls.
La mare d'en Pingu li dona al Pingu uns estris de dibuix per fer una postal, mentre que el pingu esta fent una postal, el seu germa esta jugant amb joguines de fusta.
Al Pingu se li an quedat engantxat a les mans un cor de color vermell i una cartulina de color groc.

Clara López Lahoz ha dit...

San Valentí, un día molt especial pels enamorats.Pingu, un pingüí molt macu,estaba en la seva casa i de sobte una pingüina li pasa una carta d'amor per sota de la porta. En Pingu l'agafa i es posa molt content i per compensar a la pingüina, ell vol fer una altre carta pero no li surt i es posa trist. La germana d'en Pingu l'anima a que segueixi fent la carta i al final l'acaba,li dona la carta a la pingüina i es fan un petó.

David Conesa Ortega ha dit...

El dia de Sant Valentí, un pingüí femella deixa una postal d'amor a casa d'en Pingu. Aquest l'agafa i es posa molt content. Sa mare agafa una capseta d'un armari amb material per fer-ne una postal, i li dóna a en Pingu. En Pingu té un petit problema amb la cola, pel que la cartolina i un cor, també de cartolina, se li queden enganxats a les aletes alguns cops. La Pinga, la seva germaneta, es riu d'ell, cosa que desmotiva a en Pingu i se'n va trist a l'habitació. La Pinga fa papiroflèxia, li ensenya al Pingu i aquest decideix fer-ne una sanefa de cors amb cartolina. Quan la té feta surt de casa, agafa el seu trineu i se'n va a casa de la seva "amiga" a donar-li el seu treball. En fer-ho, es fan uns petons.

Judith Cervelló Garcia ha dit...

Es el dia dels enamorats, llavors la novia del pingu li deixa una carta per sota la porta i ell es posa molt content. El pingu també li vol fer un regal i es posa a intentar fer alguna manualitat, però no li surt i s'enfada amb la seva germana que li estava ajudant. El pingu es tanca a la seva habitació i apareix la germana i li enseña una cenefa que ha fet, ell s'anima i fa el mateix però amb forma de cor. Li dona a la seva xicota i es fan un petó.

Ana Castro Alonso ha dit...

En pingu arriba a casa i, de sobte, troba una postal sota la porta. L'agafa i és de la seva estimada. Llavors ell vol donar-li un altre regal pero no li surt: se li peguen les mans, se li pega la postal arreu... i se'n va a la seva habitació enfadat.
La sevas germana va a l'habitació i li dona una idea de com fer una postal diferent. S'ho fa i se'n va a donar-se-la.

Andrea Gorrindo ha dit...

El pingu es un pingüi que l'hi deixen una carta d'amor, perque es sant valentí, ell molt emocionat intenta fer una a la seva novia, pero no lo surt i decideix rendirse, pero la seva germana l'anima, i ell decideix ferla, l'hi vina una bona idea, i la fa, cuan a acabat de fer-ho, li porta a casa de la seva enamorada, i cuan l'hi dona, ella li fa un petó.

Patricia Rosa Belda ha dit...

Un matí mentre en Pingu hi es a casa, un pingüí femella deixa una carta sota la porta d’en Pingu amb un cor dibuixat. En Pingu il•lusionat parla amb sa mare i aquesta li dona uns materials per a fer la seva pròpia carta d’amor. En Pingu quan agafa la cola se li enganxa la cartolina a les aletes uns quants cops, fins que malhumorat marxa a la seva habitació. El petit germà d’en Pingu té una idea d’una postal que realitza amb les tisores. Aquesta idea entusiasma a en Pingu i aquest marxa amb el seu trineu cap a casa de la seva xicota, que com a premi per la postal li dona un petó.

Esther Alcaraz Escudero ha dit...

Avui és Sant Valentí, i una pingüina deixa una carta d'amor a la porta de la casa d'en Pingu.
El Pingu agafa la carta i se l'ensenya a la seva mare.
La mare d'en Pingu li dona materials per fer una postal però al Pingu no li surt la postal. La seva germana es riu d'ell i el Pingu marxa enfadat a l'habitació.
La seva germana va a l'habitació per animar al Pingu i li dona una idea. El Pingu torna a fer la carta i quan acaba, marxa amb el trineu a portar-li la carta a la pingüina.
Finalment li dona la carta i es donen un petó.

Sarah González ha dit...

És la historia que té lloc al dia de San valentí, el dia dels enamorats.
En Pingu, un pingüí amb molta sort, troba a la porta una carta d'amor que l'ha deixat una pingüína.
En Pingui, amb molta il•lusió s'ho explica a la seva mare, i la seva mare li dóna una caixa amb papers i colors per fer una postal però no li surt gaire bé. La seva germana li ajuda i aconsegueixen fer un treball molt bonic que quan acaba va a casa de la pingüína i es fan un petó.

eider olaso olabarria ha dit...

arriba el dia de san valentí i la parella d'en pingu li dona una postal a ell.En pingu ho veu i li dòna una idea de fer una altre postal, la seva mare va agafar els materials de l'armari i li dona al pingu.Ell comença a fer la postal pero no li surt i desprès de unes vegades intentant es desespera i es va a la seva habitació, la seva germana agafa la manualitat que a fet i l'ensenya al pingu, Llavors li dòna una idea al pingu i fa un cor s'en va de casa directa a la casa de la seva parella, li dòna i es donen un petó.

cristina valero ha dit...

En Pingu, arriba a la seva casa, i de sobte es troba una carta d´amor, era el día de san valentí.El día dels enamorats, ells es posa molt content, i vol fer una carta per a la seva enamorada.La seva mare li dóna material per fer la seva carta, però no li surt.La seva germana petita que esta jugant, es riu d´ell , ell es va a la seva habitació una mica decepcionat, ja que la seva germana no li ajudaba gaire.La seva germana petita fa sanefa, llavors proba a intentar-ho i li surt, la sanefa era de cors, ell surt de casa i va a deixar-lo a la porta de la seva enamorada.

Lara Serrano Roldán ha dit...

El dia dels enamorats i el Pingu.
En Pingu esta a la seva casa, quan una pingüí femella, li dona una postal d'amor. En veure la postal es posa molt content, i decideix fer-li una altre postal a ella, la seva mare li dona una capseta amb materials per fer la postal, al comensament no li surt perquè se li queda el cor i el full enganxats a les aletes.
Però al final aconsegueix fer-ho, la seva germana l'anima, i fa una sanefa de cors.
Després va a casa de la pingüí femella, i li dona, es fan un petó.

Andrea Banderas Mejias ha dit...

Aquesta historia tracta del Pingu al dia de san valentí. Tot comença amb una femella que li deixa a casa seva, el Pingu tot content li diu lo de la postal a la seva mare y ella li treu tot tipus de materials per donar-li ell una postal a ella. El Pingu per mes que ho intentava no li sortia fer la postal ,fins que la seva germana li ajuda. Finalment el Pingu fa la seva posta a la seva parella i es donen un petó.

María Hernández ha dit...

Un bon dia de Sant Valentí, una pingüina deixa una carta d'amor a en Pingu pel forat de la bústia.
La mare de'n Pingu l'agafa i li dona al seu fill, en Pingu molt emocionat la llegeix, i la seva mare al veure'l tan content li dona una capsa amb el material necessari per fer manualitats, però va sorgir un problema, ell volia fer una postal amb un cor enganxat però fes el que fes a no hi havia cap manera de que li sortís.
La seva germana curiosa per veure que estava fent en Pingu, va seure's al seu costat, i mentre observava com el seu germà no feia altre cosa que equivocar-se ella no feia altre cosa que riure's d'ell.
Això sembla afectar a en Pingu que se'n va trist a la seva habitació, la seva germana per animar-lo va fer una sanefa de cors se la va ensenyar i aquest, en veure que era una bona idea va fer el mateix i va sortir corrent cap a casa de la seva "novia" li va entregar i finalment es fan un petó.

Arianna Nieto Nogales ha dit...

Es el dia de sant valentí i la pingüina li deixa una carta d'amor al pingu, per sota de la seva porta. El pingu esta jugant amb el pingüí petit a casa seva, i de sobte s'aixeca. Es dirigeix cap a la porta i es troba la carta de la seva estimada. Quan la veu es posa molt content i ell li vol fer una a ella també. Però quan si posa a fer-la no li surt bé, llavors es posa trist i s'enfada.

Jonatan Sesma Díaz ha dit...

El dia de San Valentí en Pingu a rebut una carta de la seva estimada , rebuda per sota de la porta , la carta mentre la està fent amb els estris que la seva mare li a portat , amb tot el pegament que li a posat a la carta , sen va enganxant a tot a reu , a la seva cara a la seva mà , al diari que esta llegint la seva mare... , en Pingu senfada i senva a la seva habitació a plorar perque no li surt bé la carta , llavors la seva germana el seguix i entra a la habitació del seu germà i l´ajuda acabar la carta , i quan l´acaba se la porta a la pinguïna i finalment es donen un petó .

Alex Monteys Gimenez ha dit...

El pingu arriba a casa seva el dia de San Valentí i veu que li han deixat una carta d'amor ell la llegeix y decideix fer-li un-altre a ella, ho intentaa pero no li surt quan de cop hi volta la seva germana ve li dona anims i al fi la aconsegueix fer.

adrin sanchez villacampa ha dit...

bueno jordi que t'ho envio una mica tard peró es quan he pogut, ho sento.
Doncs aquest vidio es el pingu el dia de sant valentí que troba una postal de la sava novia sota la porta i ell es posa molt content i quan li vol fer una a la novia no potr perque la cola i els cors de cartulina se li queden enganxats a les aletes despres la seva germana li ajuda i s'ho dona.