divendres, de febrer 11, 2011

EXPLICA QUÈ PASSA

13 comentaris:

Clara López Lahoz ha dit...

Una foca amb snow va a picar al Pingu. En Pingu vol anar a fer snow amb la foca i va a buscar el seu a la caseta dels trastos, pero el snow que troba es de noia i la foca s'en riu d'ell. Després van a jugar amb l'snow a les pistes i es reten ells dos i una pingüina que s'ha acoplat amb ells. En Pingu es fa mal jugant i la pingüina li cura. Quan en Pingu ja està millor, continúa jugant amb els seus amics.

Ana Castro Alonso ha dit...

L'amic foca d'en Pingu el truca a casa i l'invita a pasar un dia amb ell fent snowboard.
Al arribar a les pistes, el dos competeixen per veure qui ho fa millor i allà conèixen a una noia que els enseña a fer snow millor.
Primer, en pingu es cau i aquesta noia li posa un protecció al cul i ,finalment, millora. Fins al punt que supera al seu amic foca, que en principi sabia fer snow.

Andrea Gorrindo ha dit...

L'amic d'en pingu va a picar-li a casa per anar a fer snow, cuando arriban a les pistes, fan una cursa per veure qui es millor dels dos.
El pingu es fa mal, i una amiga pingüina li cura.
Cuan el pingu ya es troba millor, seguiex jugant amb els seu amics fente snow.

Nuria Garcia Guirao ha dit...

En Pingu hi es a la seva casa, y el seu amic, la foca el truca i l'hi diu que si vol fer snowboard amb ell. Arriben a les pistes, i començen a competir per el seu nivell, cosa que el Pingu es pitjor que la seva amiga foca. Una pingüina l'hi ajuda, ya que s'ha fet mal després d'una caiguda dolorosa.
Després, segueixen fent snowboard tots junts.

Silvia Cao Altés ha dit...

L'amiga foca d'en Pingu y ell s'en van a fer snowboard a unas pistes de neu.En Pigu no sap fer snowboard, quan cau una senyora que h ha per ya l'hi cura la ferida l'i dona un coixí que va enganxat al cul.La senyora comena a ensenyar al Pingu a fer snowboard, quan ell ho aconsegueix fer snowboard descubreixen que la foca tampoc sabia despreés de burlar-s d'en Pingu.Finalment en Pingu,la senyora i la foca s'en van a fer snowboard amb coixins al cul i ben cuntents

Andrea Banderas Mejias ha dit...

Tot passa en un dia de neu en que l'amic del pingu truca a casa seva per saber si vol fer snowboard amb ell .El Pingu sense pensar-ho accepta i va a la caseta on guarda tot tipus de coses i agafa el seu snow. El seu amic i ell van a les pistes de snow a passar-ho be però dona el cas que en pingu no sap esquiar molt be i ell es cau en una baixada ,el seu amic no parava de riures d' ell però en canvi, la noia que estava davant el va ajudar i li va ensenyar a fer snow molt be .Al final en Pingu va aprendre a fer snow però el qui no sabia baixar aquella baixada era el seu amic la foca qui s’estava rient tot el temps d' ell.

Esther Alcaraz Escudero ha dit...

Una foca va a buscar al Pingu a casa seva per fer snowboard. El Pingu té una tabla de snow però és de noia i el seu amic es riu d'ell.
S'en van a jugar a les pistes però el Pingu no sap fer snow i cau a terra. Una pingüina s'en va a jugar amb ells. Una de les vegades en Pingu es fa mal i la pingüina el cura.
Continuen jugant, i finalment el Pingu aconsegueix superar al seu amic.

Victor Zaragoza Montoya ha dit...

LLavors aqui pasa que un amic del pingu l'hi vol enseñar a fer snow-board quant d' sobte estan jugant es topant amb una Pinguina llavors en pingu es fa mal aprenet snow. La pinguina el cura I seguiexen jugat normal.

María Hernández ha dit...

L'amic foca d'en Pingu el va anar a buscar a casa seva per anar a fer snow. Quan en Pingu va anar a agafar la seva taula d'snow el seu amic foca va començar a riures d'ell.
Un cop acabada la burla van anar a las pistes, i comencen a fer snow pistes avall. Però en una pista en Pingu cau i es fa mal, per sort una pingüina li ajuda a aixecar-se i li posa un coixí perquè no li fes mal.
Finalment, la pingüina es fa amiga d'en Pingu i la foca i tots tres porten un coixí per evitar fer-se mal al caure a terra.

María Hernández ha dit...

En Pingu estava tranquil·lament escoltant música, mentre el seu pare estava treien la roba de la rentadora. Quan la rentadora va acabar el procés de rentatge el pare crida a la seva mare perquè li ajudi a penjar la roba.
La mare que estava covant un ou, va cridar a en Pingu i li va ensenyar com fer-ho, una vegada ha vist que ja sabia fer-ho va sortir per ajudar al seu marit.
Però havia un problema, en Pingu es va cansar, i com va veure que no hi havia ningú a l'iglú es va aixecar i va posar en marxa el tocadiscos i acte seguit va començar a ballar.
Però el que en Pingu no sabia es que l'ou en escoltar la música també es va posar a ballar. Quan es va donar compte ja era massa tard doncs mentre el Pingu l'intentava agafar van desordenar tota la casa.
Els seus pares en escoltar tant soroll van entrar, i en veure que havia passat el pare va agafar l'ou i la mare va anar a parlar amb el Pingu que s'havia amagat a l'armari, tot seguit van recollir la casa entre tots.

Jonatan Sesma Díaz ha dit...

Una foca amb snow va a buscar a en Pingu a casa , llavors van a dalt dúna muntanya de neu on hi ha una petita bandera vermella que allò per a ella es lasortida i el final de la rampa és on acaba la carrera , en Pingu no sap molr de fer snow , ala primera vegada resbala al final , després en una mes dificil cau de cul , cada vegada va progresan unamica més fins que aconsegueix manejar del tt el snow.

Pol Muñoz ha dit...

L'amic del Pingu, que és una foca, va a buscar-li a casa per surtir junts a fer snowboard.Quan van cap a la casa dels trastos per buscar-hi la tabla,aquesta es de noia i la foca es riu d'ell.Tot d'una arriben a les pistes,i en Pingu i la foca fan una competició,pero en Pingu que no sap molt,cau i es fa mal,però una pinguina li fa cures,i al final acaben jugant tots tres i fent snow.

adrian sanchez ha dit...

una amiga del pingu, la foca li invita a pasar un dia amb ella a fer snow-board,quan arriven allá´la foca i en pingu competeixen per vere qui ho fa millor,en pingu ho fa pitxor que la seva amiga la foca llavors coneixen un noia que lis enseña a fer snow molt millor i despres se molt practicar en pingu consegueis ser millor que la seva amiga la foca