divendres, de febrer 11, 2011

EXPLICA QUÈ PASSA

18 comentaris:

Sandra Hijazi Vicente ha dit...

En Pingu,estava tranquil, escoltant música, la seva mare fent ganxet, i el seu pare feia la bugada.
El pare es va anar a fora per estendre la roba, i la mare indicava a en Pingu, cóm es cuidava d'un ou, li explicava que s'havia de posar a sobre i aguantar una estoneta, ell ho intentava moltes vegades i ho va aconseguir.
S'avorria i va posar música, va començar a ballar, no s'anadonava de que l'ou ballava i es mouvia igual que ell, però ell seguia a la seva, al cap de dos balls, trobà a l'ou i ho intentà agafar però no podia, així es va pasar una estona, fins que els seus pares que es trobaven a fora van veure cops en la teulada, van córrer i van descobrir que l'ou s'havia escapat i estava desordenant tota la casa, i encara sort que el pare va agafar l'ou a l'aire; després van retornar l'ou al forat i entre tots van ordenar la casa.

Clara López Lahoz ha dit...

Un dia en Pingu estava al seu Iglú tan tranquil, escoltant música.El seu pare posant la rentadora i la seva mare fen ganxet. La mare com veia al Pingu tan descontrolat amb la música, li va treure els cascs i li va enseñar a cuidar un ou.En Pingu al principi no sabia, pero insistint i insistint en Pingu ho va aconseguir. Pasant la estona,en Pingu va tornar a posar música i va començar a ballar. En Pingu es va adonar de que el ou ballava com ell i no li va donar importància. Després l'ou es va escapar, i en Pingu va intentar agafar-ho pero no podia. L'ou es va pujar a la teulada i com el pare d'en Pingu estava fora de l'iglú es va adonar i el va agafar a l'aire.

Judith Cervelló Garcia ha dit...

Era una familia molt normal, cadascú estava fent les seves coses. El pare va sortir per estendre la roba, llavors la mare va cridar al pingu per ensenyar-li com tenia que cuidar de l'ou. Ella va sortir fora per ajudar al pare. Com que el pingu s'aburria va decidir posar música i posar-se a ballar, però no es va donar compte que l'ou també es va posar a ballar. Els seus pares es van extranyar perque des de fora es veien formes extranyes a la casa llavors van entrar-hi. El pare va agafar l'ou i el va posar al seu lloc i la mare va agafar al pingu i li va dir que li tenia que ajudar a posar les coses que havia tirat al seu lloc, el pingu li va ajudar. Al final el pare havia fet un barret de llana per al pingu.

Andrea Gorrindo ha dit...

Estava el pingu escoltant musica, la seva mare fent ganxet i el seu pare estenent la roba, la mare del pingu li explica com s'ha de cuidar un ou, al final va aconseguir aprendre.
Com s'avorria va posar música, i no es va donar conta de que l'ou ballava com ell, cuan vol agafar l'ou no pot, els seus pares van escoltar sorolls a la teulada i van veure que l'ou savia escapat, cuan el van agafar el van tornar al seu forat, i com la casa estava desordenada, entre tots la va ordenar.

Patricia Rosa Belda ha dit...

En un matí a casa d’en Pingu, cadascú feia les seves feines mentre ell estava escoltant música, i els seus pares van haver de marxar a fora a estendre la roba. La mare va demanar a en Pingu que s’acostés per a ensenyar-li com es cuidava a un ou mentre ells hi eren fora, i en Pingu es va asseure durant uns segons sobre l’ou, però com s’avorria es va aixecar a posar música i va començar a ballar. L’ou es va aixecar del lloc on lleia i va començar a moure’s per tota la casa. En Pingu no el podia atrapar i van haver de vindre els seus pares a ajudar-li, el pare va asseure’s damunt de l’ou i va fer-li un barret pel cap a en Pingu que li quedava força bé.

sergii ruiz alvarez ha dit...

Un mati en pingü es ba aixercar am ganes de marxa i esba posa a escoltar musica, la mare no li deixaba escoltar musica i en pingu es ba posar els cascos , alcap dúna estona es ba treure els cascos i es ba posar a escoltar musica a tot drap i no esba dona compta que l´ou es ba posar a ballar , quan esba donar compte es ba amagar dins larmari. quan els pares ban arribar ban buskar al pingü, la mare d´en pingu es ba donar compte de k estaba dins de larmari plurant com una nena.

Nuria Garcia Guirao ha dit...

A la casa den Pingu cadascun feia la seva tasca. En Pingu, escoltava música, la mare feia ganxet i el pare posava la rentadora. La mare l'hi diu al Pingu que cuidi un moment a l'ou, per qué la mare ha de sortir a ajudar al pare a posar la roba fora. En pIngu intenta aguantar a l'oui l'aconsegueix. Com s'aburreix, esposa a ballar i a escoltar música a la seva bola. No es dona conta de que l'ou també balla i canta amb ell. La mare, desde fora de l'iglú, veu unes sombres ballant, i el pare entra a posar l'ou al seu lloc. Finalment, ajuden a ordenar la casa entre tots i al Pingu l'hi fan un barret molt bonic.

Sarah González ha dit...

En aquesta història explica un dia que la família dels pingüins estaven tranquils, en Pingu escoltant música, la mare cosint i el pare posant la rentadora.
La mare li va treure els cascs a en Pingu i li va ensenyar a cuidar un ou. En Pingu al principi no sabia com fer-ho , però ho va aconseguir.
Una estona després,en Pingu va tornar a posar música i va començar a ballar. De sobte en Pingu es va adonar que el ou estava ballant com ell i no li feia cas.
L'ou es va marxar, i en Pingu va intentar agafar-ho però no podia.
L'ou es va pujar a la teulada de la casa i com el pare d'en Pingu estava fora de la caseta es va adonar i el va agafar.

Eider Olaso Olabarria ha dit...

Un dia normal i corrent en casa d'en pingu, la seva mare li va explicar com es seu i cuida un ou, la mare es va anar a ajudar al pare a estendre la roba i en pingu aprofita i comença a posar musica i a ballar, i el ou va començar a ballar llavors el pingu intentava agafar el ou però no podia, els pares enfadats van anar que pasava a casa seva i es van trobar la casa molt desordenada i en pingu asustat comença a ordenar tota la casa amb ajuda dels pares.

Lara Serrano Roldán ha dit...

Estaven la família den Pingu tranquils a casa, en Pingu escoltava musica, el pare va sortir per a estendre la roba a sacar, la mare estava fen ganxet.
La mare va voler sortir a ajudar al pare a estendre la roba i li diu a en Pingu que vigili l'ou, en Pingu va tornar a posar la música i va començar a ballar, l'ou també va començar a ballar com en Pingu, es dona compta de el moviment de l'ou i ho intentà agafar però no pot, fins que el pare entra i ho agafa a l'aire.

Keeviin Solá Hidalgo ha dit...

El pingü estava a casa llegint un compte mentres que el seu pare estava treien la roba de la rentadora, la seva mare estava cosint un jesey que es supossa
que es de llana, el seu pare agafa la roba i sen va algun lloc.En aquestmateix moment el pingü agafa el tocadiscos i comença a escoltar musica.
Mentre
que el pingü esta ballant l'ou tambe comença a ballar i a escapar-se d'ell.
El pingü al final del video es possa a plorar.

Andrea Banderas Mejias ha dit...

Es un dia normal , el pare surt de casa per estendre la roba, la mare fa ganxet i en Pingu escolten musica mentre que ballava una mica.
Llavors la mare tenia que sortir i mentre que ella esta fora vol que en Pingu cuidi del ou escalfant-lo ,la mare sen va i el Pingu es queda en la casa tot sol.
Al avorrir-se tant en Pingu posà la musica a tot volum .De sobte l'ou comença a ballar, el Pingu l'intenta agafar però no pot .El pare i la mare que estaven fora escolten molts sorolls i entren ràpidament .El pare agafa l'ou i la mare busca al Pingu per la casa .De sobte la mare el troba al armari espantat ,el Pingu li dona una abraçada i tot es soluciona.

Arianna Nieto Nogales ha dit...

El pare esta esperant que es faci la rentadora per anar a secar-la, la mare esta cosint i en Pingu esta escoltant música amb els cascs. La mare s'aixeca i li treu els cascs perque vol marxar ajudar al pare i li diu al Pingu que es quedi covant l'ou, la mare li ensenya com s'ha de posar per poder covar-lo bé i protegir-lo i al començament no sap però després troba la postura i la mare el felicita.

Arianna Nieto Nogales ha dit...

Un cop la mare a marxat en Pingu es queda mirant el aparell de música i no s'hi pot resistir. L'engega a tota màquina i es posa a ballar.De cop i volta l'ou s'aixeca i comença a ballar amb el pingu i es queda sorprés! Comença a perseguir-lo i deixen la casa feta un fàstic. Els pares quan arriven a casa es queden malparats de veure com estava la casa. El pare agafa a l'ou el cuida i es posa a cobar-lo i la mare crida al Pingu perquè s'havia amagat i quan el troba el pingu estava plorant i la mare el consola. I entre tots ajuden al Pingu a recollir tot l'enrenou.

Jonatan Sesma Díaz ha dit...

El pare dén Pingu esta treient la roba de la rentadora , la mare esta cosint una prenda de roba i el pare s´enva aportar la roba a fora , el Pingu esta escoltant música , qua la seva mare l´agafa i li enseña a sentarde en un ou i es posa un CD i comença a ballar amb un ou , desordenen tota l ´habitació mentre que els pares tendén la roba a fora i alfinal el Pingu s´amaga a l´armari i la seva mare li dóna una abraçada.

Alex Monteys Gimenez ha dit...

El pingu i la seva familia estan a casa concretament a la sala d'estar cadascun fent les seves coses, la mare el veu que esta fent el tonto y decideix enseñarli a cuidar un ou pero la mare s'enva i el pingu agafa els cascs i comença a ballar i veu k l'ou també pero no li dona importancia l'ou s'escapa y no pot agafar-ho fins que venia el pare y agafa l'ou en l'aire, despres ordenant l'iglu entre tots.

Sergi Banderas Mejias ha dit...

En Pingu es troba escoltant música amb els auriculars, quan la mare li demana un favor, que cuidi de l’ou mentre ella i el pare són a fora posant la roba i els llançols a secar. La mare abans de sortir de casa li enseña al Pingu com ha de col•locar-se per a cuidar de l’ou. Després d’una breu segona explicació en Pingu ho entén i es col•loca correctament.
Però tal com la mare surt de casa en Pingu torna a engegar la música. Però el que ell no s’espera es que no és l’únic a qui li agrada la música, sinó que a l’ou també li agrada ballar. Al mateix cop que l’ou es posa a ballar comença a desordenar la casa. En Pingu intenta aturar-lo però no pot. La cosa acaba tant malament que acaben utilitzant una prestatgeria com a balancí, involuntàriament clar. Els pares que eren fora s’adonen de que alguna cosa va malament dins la casa. Així que quan el pare és a punt d’entrar dins la casa veu com l’ou atravessa el sostre des de dins. Tot deseperat el pare corre cap dins la casa i agafa l’ou abans de que caigui al terra. En Pingu s’amaga dins d’un armari petitet, llavors la mare el crida per que surti i poder calmar-lo. Un cop tot torna a la normalitat en Pingu juntament amb la seva mare arreglen la casa i el pare li dóna un gorro de llana fet per ell com a regal.

adrian sanchez ha dit...

doncs era la familia del pingu que el pare es va a estendre la roba i la mare i la mare li ensenya a en pingu com es cuida d'un ou i en pingu com estaba escotant musica es va a posar a ballar i es va donar conte que l'ou tambeé es va posar a ballar pero no li va donar molta importancia al cap d'una estona l'ou es va escapar va pujar a la teulada i com el pare hi era fora es va adonar rapidament i el va poder agafar a l'aire