dijous, de novembre 03, 2011

VIDEO 5

12 comentaris:

Alex lahoz miras ha dit...

En aquest video es veu com charlie te els ulls tapats amb un trap de colo negre , esta patinant i fent voltes per una sala, hi ha una noia que vol sortir, peró ella no sap molt de patinar i es desequilibra i la noia s´en va cap a charlot i el desequilibra tambe , pero despres tornen a mantenir la posició.

Iván Pérez Fúnez ha dit...

En aquest video Charles es disposa a patinar en un pis sense tanques, on posa davant d'ell un senyal que diu perill en anglès. Ell no té molt de cap, tant que es tapa els ulls amb una bena negra i es posa a patinar amb una música de fons. Deprés es dóna compte una dona que va amb patins que en Charlot es pot arribar a caure a baix. Aquesta noia l'agafa, li costa molt, i se'n van.

David Pretel Sousa ha dit...

En aquest vídeo podem veure a Charles com patina amb els ulls tapats amb una tela. Ell és a un pis sense baranes on també hi ha una noia que el mira com patina i a la vegada ella també patina però pitjor. Ella decideix anar amb ell a patinar, però com que ella no sap li dona un cop al Charles i el desequilibra. Charles es pot caure, però aconsegueix posar-se en equilibri. Després tots dos se’n van

Santi Risco Asensio ha dit...

En Chaplin està en un lloc on és perillós perquè pot caure i matar-se,però com ell no ho sap es tapa els ulls amb una venda i comença a patinar,passa varies vegades pel costat on pot caure i podia haver caigut,però una dona el veu patinar i espantada l'intenta avisar de qué pot caure i matar-se,en Chaplin continua patinant ja que no veu a la dona i per tant no sap que pot caure,la dona,que també anava amb patins,no s'ho va pensa dues vegades i va a salvar-lo,al final l'agafa i Chaplin s'en va cap a la vora i quasi cau,però al final ell i la dona surten il·lesos

Claudia Bonilla Rosa ha dit...

En aquest video, veiem al Charles que està en un pis alt sense baranes i ell sense saber es posa una bena en els ulls i comença a patinar sense caure i una noia que també està patinant pero que no li surt massa bé en veure'l va corrents cap a ell per avisar-li i dirli que tingui cura de no caure. Ells dos en chocar per poc no es cauen pero al final aconsegueixen mantindre l'equlibri y s'en van.

Alba Durán Giménez ha dit...

En aquest vídeo, Charles surt patinant en una zona perillosa, la que indica el cartell, però ell ho fa com si res. Patina pel bord del precipici, cap endavant, endarrere, de totes formes possibles. La noia el veu i, intenta anar cap a ell, perquè ella no sap molt bé patinat. Quan esta prop d'ell, fa que deixi de patinat, i en Charles ho fa.

Pau Domínguez ha dit...

En aquest vídeo es veu com Charles esta patinant a una sala amb una bena negra al cap, la sala no te baranes i a una sala on posa perill, pero ell es posa a patinar amb música de fons.
Després d'una estona la dona es dona compte de que no n'hi ha barana, llavors la dona amb els patins li va a avisar de que no n'hi ha barana, es treu la bena dels ulls i surten de la sala.

María Vitoria ha dit...

En aquest vídeo, surt Charles amb els ulls tapats i patinant en un pis sense baranes. Moltes vegades ha estat apunt de caure, llavors una dona el veu com esta en perill i intenta que s'en vagi d'alla i així no caure. Quan la dona va com sembla que ella no sap patinar molt, han estat a punt de caure. Finalment,la dona i en Charles posats ja en equilibri, s'en van d'alla.

Aida Barrado ha dit...

Surt Charles en una planta d'un pis on es veu un cartell de perill ja que es una zona elevada sense baranes. Ell es posa a patinat tapant-se el ulls amb un drap com si no vulgues veure el perill. Una noia es dona compte, intenta advertir-lo però no sap patinar. Quan aconsegueix mantindre l'equilibri per anar fins a ell. Quan ho fa, Charles es treu el drap del ulls i se’n van.

Óscar Montes Lluch ha dit...

En aquest vídeo, podem veure lobé que patina en Charlieen, en una zona molt perillosa i amb un segon crec sense barana. Ell està fent acrobacies a prop de la zona sense barana, també va patinant d'esquenes molt a prop on no hi ha barana. Una noia que no sabia patinar molt bé el va veure i el va anar avisa al Charlie del que estava fent, quan va anar ell va estar a punt de caure desde allà dalt i al fial es van anar.

Carlos Piriz Blasco ha dit...

En aquest video es veu com Charles esta patinant amb una bena negra al cap que li tapa la vista. Ell patina amb molta cura i sense caure pel pis que no te baranes. Una senyora el veu i va corrents a salvar-lo. Després els dos es van.

Raül Romero Llanas ha dit...

En el vídeo cinc que el professor Jordi ha posat a la nostra disposició, Charlie Chaplin es posa a patinar amb els ulls benats just al costat d'un precipici bastant gran, es passa molt de temps fent piruetes i trucs, i apropant-se al precipici d'una forma que possa la pell de gallina. De sobte apareix en pantalla una noia (que aparentment no té molta destreça patinant), i el salva d'un perill inminent.