dijous, de novembre 03, 2011

VIDEO 4

8 comentaris:

Iván Pérez Fúnez ha dit...

En aquest vídeo es pot apreciar el ritme que té Charles Chaplin quan es posa a afaitar a un client. El client s'altera, però Charlot el relaxa amb alguna cosa més relaxant. Primer li unta la cara amb una crema blanca, i l'afaita amb el compàs de la música. Quan acaba Charlot, ell li posa un after shave. Finalment quan acaba, ell decideix cobrar. Quinze centaus. El client li dóna això extranyat.

David Pretel Sousa ha dit...

En aquest vídeo es veu com Charles esta treballant. El client es posa nerviós, per que Charles no para de fer tonteries, però finalment Charles es posa mans a l'obra i en uns minutets ell acaba d'afaitar al client. Després Charles li posa una crema per a hidratar la pell després de l'afaitat. Quan acaba amb el client Charles decideix cobrar al client amb un preu de quinze centaus. El client li paga i allà acaba l' història.

adrian sanchez ha dit...

En aques video es veu en Charles com esta treballant a una perruqueria i en Charles no para de fer tonteries fins que hi ha un moment que es posa mans a l'obra i li afeita la barba bé. Despres li posa crema per hidratalo i al final li cobra 15 centaus, el cobra i s'acabat

Melania Casanova Bartra ha dit...

En aquest vídeo, Charles Chaplin, està trevallan de barber en una perruquería, i es veo com Charles, va trevallan al ritme de la musica amb moviments ràpids i moviments lents. Al compàs de la musica.
Mentre està afeitant al client, sebla que no ho fa molt be pels moviments del client mentres l'afeitava. Quan acava de trevallar, li cobra els quinze centaus.

Aida Barrado ha dit...

En aquest vídeo Charles surt afaitant a un home en una perruqueria. La radio estava posada i van ficar una cançó que li agradava i va començar a treballar al ritme de la cançó. Com que la cançó tenia ritmes ràpids i lents però els que predominaven eren els ràpids i Charles feia moviments molt ràpids. El client tenia una mica de por, perquè quan agafava la navalla la afilava i a l'hora d’afaitar ho feia molt ràpid. Quan acaba li pentina i li cobra.

Óscar Montes Lluch ha dit...

Aquí podem veure com Charles Chapplin en la seva barberia amb un client que li te que afeitar la barba. Ell comença aplicant-li l'escuma, per a després poder-li afeitar. Segueix preparant la seva fulla d'afeitar, quan ell acava d'afeitar-lo el client es toca una mica la barba per a veure si sabia fet sang. Per últim Charles li pentina i li dona el seu barret i li diu el que val i el cliet es va tan tranquil.

Marta Alonso Correa ha dit...

En aquest vídeo, es veu com s'escolta una melodía i Charles Chaplin feia de barber, amb moviments al mateix temps que la música. Havia vingut un client perquè li afeitesi la barba i li pentinési, i Charles Chaplin ho feia amb el ritme de la cançó. Li posa una crema en la barba. Charles es renta les mans, neteja la fulla d'afaitar i es posa a afeitar-li al ritme ràpid de la canço. El client estava una mica espantat. I quan Charles acaba d'afeitar a l'home, li posa un liquid per calmar la pell, i li diu que són 15 centaus, i el client li dona i s'en va corrent i espantat.

Daniela Giraldo Benavidez ha dit...

en aquest vídeo podem veure com charles escolta una melodia, comença posant-li una escuma blanca, per poder començar afaitar, charles comença afaitar al ritme de la melodia.Cuando acaba el client una mica espanta es toca la barba pensant que s'havia fet sang, però tot i així xerrar li pentina, li dóna el seu barret i li diu que li de quinze centaus.