dijous, de novembre 03, 2011

VIDEO 2

14 comentaris:

Alex Lahoz Miras ha dit...

En aquest vídeo Charles és veu com és posa corre, Charles, és gira un moment i veu que li aquesta perseguint un cavall, Charles és posa a corre més i sense vulguer és fica dins de la gàbia del lleó. Charles va fins la porta sense fer soroll per no despertar el lleó, que aquesta dormint. Charles s'espanta en veure que la porta no s'obre. Charles li demana ajuda amb un mocador. Charles s´anadona que hi ha una sortida, però en aquesta sortida troba una altra gàbia amb un tigre, quan ho veu se'n va de nou al del lleó.
Quan entra de nou tira per poc la safata d'aigua del lleó, llavors en aquest mateix instant ve un gos bordant, i Charles el fa callar, llavors ve una noia, Charles li diu que hi haurà la porta ràpidament, llavors la noia es desmalla. El lleó es desperta i li comença a olorar, llavors la noia es desperta, i li ajuda a Charles. La noia li diu que li va fer alguna cosa perquè li persegueixi, i Charles pugui sortir a temps de la gàbia, i es va corrents i es puja a un pòster i les noies li diu que baixi que no hi ha 'absència de perill.

Claudia Bonilla Rosa ha dit...

En aquest vídeo, Charles está en un circ y es dona conta que un caball li comença a perseguir i es tanca en una gabia que hi ha un lleó, pero per sort estaba adormit la porta s'ha tancat i no pot sortir. Charles intenta demanar ayuda e intenta escapar per una sortida pero hi ha un tigre i torna a l'altre. Passa una noia i es desmalla mentres tant el lleó es desperta pero no li fa res. Charles aconsegueix despertar a la noia i per fer-se el valent tenta al lleó pero el persegueix i li dona a temps a sortir de la gabia. Charles puja en una farola i la noia insisteix que baixi que el lleó está en la gabia.

Alba Durán Giménez ha dit...

En aquest vídeo, Charles està en una mena de circ, y intenta fugir d'un cavall, però corrent, es fica dins d'una gàbia d'un lleó adormit. Intenta anar-se'n, però la gàbia es tanca. Dins hi ha una petita trampeta per on, Charles intenta escapar, però hi ha un tigre, llavors torna amb el lleó. Veu un gos que comença a bordar i li demana que calli, però no calla, seguidament, passa un noia i li demana que li obri la porta, però ella es desmaia. Llavors, el tigre es desperta, i sembla que no li vol fer mal. La noia desperta, i li obra la porta. Charles es fa el fort i comença a dir-li coses al lleó, però quan veu que el lleó va darrere d'ell, Charles surt ràpidament, i puja sobre d'un pots de la llum, on allà va la noia i li demana que baixi. Ell ho fa d'una manera molt bonica, seguint impressionant-la.

Marta Alonso Correa ha dit...

En aquest vídeo, Charles esta en un circ i veu un cavall i aquest li comença a perseguir i Charles corrent per a que no li atrapi es fica en una gàbia que hi havia un lleó gran i gros. El lleó esta dormint i no es dona compte de que ningú s'havia ficat. Charles tenia molta por i intenta escapar d'aquesta gàbia però la porta es va tancar normal, però el intentant obrir-la, doncs el va empènyer al tros de fusta i es va tancar la porta del tot i després mira en una altra porta i hi havia un tigre i la tanca rapidament. Després ve com s'acosta una dona i el lleó es desperta i la dona li obre al Charles i surt corrent i es puja a un fanal asustat. La dona li diu que baixi que el lleó estava tancat en la gàbia.

Alejandro Blanco Mejías ha dit...

Un cavall espanta Charlie Chaplin, que es fica en una gàvia sense saber que hi ha un lleó adormit i, sense voler, tanca la porta i no pot sortir. Tria de sortir per una porta lateral, però aquesta dona a la gavia d'un tigre i ell s'espanta, després passa un gos que es posa a bordar i li mossega el peu i passa una dona que, en veure el lleó, es desmaia. El lleó es desperta però no li fa res i la dona també desperta i li obre la porta a en Charlie, que es fa el valent davant el lleó, que l'espanta i ell surt corrent i puja a un pal molt alt i fa piruetes i baixa com si volès i acava deixant a la dona meravellada.

Melania Casanova Bartra ha dit...

En aquest video, Charles, intentant escapar d'un cavall, entra en la gàvia d'un lleó(que estava dormint), i quan es dona compte al intentar obrir la porta, la tanca per fora i apareix una noia que es cau al terra quan veu on esta dins ficat. Quan es desperta la noia, veu qe en Charles segueix a la gàvia i el lleó està despert. Llavors el treu de la gàvia i es fa el valent intentant impresionarla.

María Vitoria ha dit...

En aquest vídeo, surt Charles que esta a un circ. Primerament surt com Charles esta corrent perque el persegeix un cavall, pero no es dona conta que de tant corre s'ha ficat mb un lleó a la seva gàbia. Més tard, intenta anar-se per una sortida , pero es fica a la a la gàbia d'un trigre, llavors s'en va una altre vegada a la del lleó.Després d'una estona a ja ficat ve una noia es es desmalla , pero qual la noia es desperte treu a Charles d'allà. Finalment, ell surt corrents i es puja a una forala i li diu que aqui no li passara res.

Aida Barrado ha dit...

En aquest vídeo surt Charles en un circ i no deixa de ficar-se en embolics i per sortir d'un es troba amb un altre pitjor, ja que al principi intenta escapar d'un ruc i es fica a la gàbia d'un lleó, que esta dormint. Quan intenta escapar de la gàbia sense voler la tanca, troba una altra sortida i es troba amb un tigre. Després apareix un gos que comença a bordar però no ho aconsegueix. Al cap d'una estona arriba una noia però es desmaia al veure'l. El lleó es desperta i no li fa res i quan la noia es desperta i el va a ajudar el Charles es fa el valent apropant-se al lleó i aquest s'enfada i li fa un rugit i el Charles surt corrent i s'enfila a un màstil.

Carlos Piriz Blasco ha dit...

En aquest vídeo es veu com Charles corre perquè el persegueix un cavall. Llavors es fica sense vulguer en la gabia del lleo, després esta tanta espantat que es fica a la gabia del costat llavors es troba un tigre i s'amaga corrents dins l'altre gavia. El veu un gos i el lladra llavors ve una senyora i es desmalla.Després el lleo es desperta i l'olora,no li fa res i per ultim la senyora es desperta i l'obra la porta.

Raül Romero Llanas ha dit...

En aquest fragment, el nostre amic Charles Chaplin entra per error en una gàvia amb un lleó dormint. Intenta sortir d'aquell lloc efereïdor de totes les maneres posibles, fins que una noia apareix, però en veure la situació, es desmaia. Va ser llavors quan el lleó es va despertar i va començar a ensumar a en Chaplin, però no li va fer res. Llavors la noia recobra el coneixement i el salva d'una mort segura. Però Charles vol quedar bé davant la noia i s'atreveix a cridar l'atenció del lleó, però quan l'animal es gira, Chaplin se'n va corrent i s'enfila a un pal, però la noia li parla i al final baixa.

Raül Romero Llanas ha dit...

En aquest fragment, el nostre amic Charles Chaplin entra per error en una gàvia amb un lleó dormint. Intenta sortir d'aquell lloc efereïdor de totes les maneres posibles, fins que una noia apareix, però en veure la situació, es desmaia. Va ser llavors quan el lleó es va despertar i va començar a ensumar a en Chaplin, però no li va fer res. Llavors la noia recobra el coneixement i el salva d'una mort segura. Però Charles vol quedar bé davant la noia i s'atreveix a cridar l'atenció del lleó, però quan l'animal es gira, Chaplin se'n va corrent i s'enfila a un pal, però la noia li parla i al final baixa.

Nadia Beschi ha dit...

En aques vídeo Charles està en un circ,i es posa acorre perque un cavall comença a perserguir-lo llavors ell entra en una gabia i no es dona conta que hi ha un lleó durmin i es tanca la gabia, pero per sort el lleó estaba durmin. Quan ell intenta surtir obre com una mena de porta per anarse'n lo que pasa que a l'altra gabia hi ha un tigre pero el tigre estaba despert i va tindre que tancar rapid. Al final Charles surt de la gabia i puja a una farola i una noia l'hi diu que baixi per que no estava el lleó.

karla aguirre ha dit...

un però li aquesta corrent a Charley per un Sirco i perquè el gos no li agafi es fica en una gàbia on aquesta un lleó però el lleó aquesta dormint i quan Charley intenta sortir d'aquesta gàbia es tanca la porta i intenta sortir on be una trapa i es fica per hi ha però de l'altre costat hi ha un trigre i es buelve a ficar on aquesta el lleó dormint i derepente passa una noia ii es despalla quan veu el lleó, després el lleó es lebanta i el be i ho fa olor i el deixa i es buelve a dormir i després la noia es lebanta i li obre la porta i seba corrent i li demustra seu amor penjat d'un pal de llum

Daniela Giraldo Benavidez ha dit...

En aquest video, podem veure com a charles li persegueix un cavall i no té més remei que amagar-se en una mena de gàbia, però no sabia que hi havia un lleó intenta escapar pensant que li farà una cosa dolenta, veu un forat i intenta sortir per ahi però a l'altre costat hi ha un tigre, en aquest moment arriba un gos bordant, però li diu que calli perquè sinó despertés al leon, quan una dona aconsegueix treure'l d'aquí el convençut va cap el lleó pensant que no li farà res i li gruje i surt corrent i es puja a una mena de fanal