dijous, de novembre 03, 2011

VIDEO 3

7 comentaris:

Alex Lahoz Miras ha dit...

En aquest vídeo es veu com Charles, està fabricant rellotges. El cap li diu que treballi més ràpid, Charles treballa més ràpid i el es resvala a la màquina. El seu company li agafa de les cames i en cridar el cap, li deixa anar la cama i llavors Charles, es fica dins de la màquina i passa pels engranatges. Charles contínua girant pels engranatges, i ell es posa arreglar la màquina. Llavors el seu company va a girar la roda de retrocés de la màquina perquè Charles torna cap a fora, Charles surt de la màquina i ve el seu company, Charles li gira el nas amb una clau al seu company, llavors ve el seu cap i fa el mateix , després veu una companya seva i es queda sorprès i la persegueix, fins fora de la fàbrica, i es posa a arreglar la boca d'incendis.

David Pretel Sousa ha dit...

En aquest vídeo Charles és a una fàbrica i esta treballant. El seu cap li diu que treballi més ràpid, ell va començar a treballar tant ràpid que es va ficar pel forat de la màquina, havia un munt d'engranatges donant voltes i voltes. Charles mentre esta dins de la màquina va arreglant els engranatges. Fins que un company fa girar unes palanques i el treu. Charles després de sortir l’hi girar el nas a tots els treballador d'allà.

Santi Risco Asensio ha dit...

En Chaplin es un treballador en una fàbrica,llavors està treballant fins que el seu cap emprenyat li diu que ha de treballar més ràpid.Ell treballa molt més ràpid i sense voler va cap a la màquina i quasi entra,el seu company l'ajuda i el manté agafat fins queeu sense voler se li escapa de les mans i entra a la màquina,com un boig,es posa a reparar els engranatges,el seu company gira la màquina inversament i Chaplin surt,els hi fa una volta al nas amb la clau anglesa als seus companys i comença a ballar fins que es troba una dona,li fa la burla i la persegueix fins arribar a fora,veu la boca de rec i la dona s'escapa mentes que Chaplin arregla la boca de rec

karla aguirre ha dit...

l'home és un treballador d'una fàbrica, quan el cap va a veure com estan treballant li diu que treballi més ràpid i l'home s'ho pren molt ala tremenda i s'apura més asta que es fica per la màquina i pal a la màquina treballa i quan el company ho voreres Bolvir per després i l'home li empiesan a prémer les cordes a tots, i després persegueix una dona

Alejandro Blanco Mejías ha dit...

El Charlie Chaplin està treballant, però treballa molt a poc a poc i l'altre home li fa treballar més ràpid, però finalment cau a l'interior dels engranatges, però no es fa mal i fan tornar la cinta i quan surt i toca els nassos a tothom i els hi fa la guitza i tot seguit passa per allà una dona i en Charlie li fa burla amb les eines i li va al darrere i quan surten al carrer la noia l'evita perquè es queda arreglant una boca d'incendis.

adrian sanchez ha dit...

En aquest vídeo es veu com Charles, està fabricant rellotges. El cap li diu que treballi més ràpid,en Charles treballa mes rapid i es cau per la maquina.havien molts d'engranatges donant voltes i voltes.Al final company fa girar unes palanques i el treu. Charles després de sortir l’hi girar el nas a tots els treballador d'allà.

Pau Domínguez ha dit...

En aquest vídeo Charles esta fabricant rellotges, pero el seu cap li diu que treballi mes ràpid,es posa a treballar mes ràpid pero rellisca a la màquina, el seu company li agafa la cama, pero l'acaba soltant i en Charles va passant pels engranatges.El seu company gira la roda per a que la maquina retrocedi,llavors Charles torna i li gira el nas als seus companys, justament apareix una dona, Charles la persegueix fins sortir, al sortir es posa a arreglar una boca d'incendis.