dijous, de novembre 13, 2008

video 4

Ara toca explicar què passa en aquest vídeo

15 comentaris:

Anònim ha dit...

En Pingu es trobava molt content, i va començar a fer bots a sobre el seu llit. A la seva mare li van caure els plats del prestatge i va decidir anar a veure que hi passava. En veure-ho, va dir-li a en Pingu que no ho fes. En Pingu no va obeir a la seva mare i va fer el mateix al sofà, al coixí i al peluix del germà, i la mare va tornar a dir-li el mateix. Quan va arribar el pare, va proposar-li fer un aparell perquè pugués fer bots sense que la mare el castigui i van posar-se mans a l'obra, i van poder fer-ho. Van començar tots dos a botar i quan va tornar a casa la mare i va veure tot, va obligar a tots dos que paressin. En Pingu va poder amb l'ajuda del seu pare posar l'aparell fora de casa, i allà la mare no va posar cap inconvenient, i va deixar a tots dos poder botar les vegades que volguessin.

Anònim ha dit...

En Pingu estava molt aburrit i per distreure´s va comença a saltar sobre el llit, a la seva mare se li van caure els plats del prestatge mentre els fregava, llavors va a veure k i pasava a la habitació d´en Pingu i quan el va veure saltant el va dir que no saltes, en Pingu enfadat se´n va al sofa i comença a botar i després amb el coixi i amb el peluix. La seva mare el va renyer i li va dir que si volia saltar que ho fes fora, llavors quan el seu pare va arribar en Pingu s´ho va proposar al seu pare, a ell li va agradar la idea i van decidir fer un aparell fora de casa que els permitís saltar sense que la seva mare els renyes, es van posar mans a l´obra i quan van terminar es van posar a saltar els dos tan contents.

Anònim ha dit...

Un dia en Pingu estava en casa i volía jugar a saltar en el llit. La sava mare li va reganyar i li va fer quedarse jugant amb la seva germana. En Pingu es va possar en el sófa i va començar a saltar. La seva mare li va torna a reganyar-li i va possar-se a saltar al damunt d'un coixi i després al damunt de on la seva germana estava jugant tranquiliment. La seva mare li va tornar a reganyar-li i va arribar-hi el seu pare i li va explicar el que a estat fent en Pingu i el pare va decirdir fer-li una cama elàstica, però en Pingu es feia mal quan començava a saltar es caia i es feia mal. Va arribar la mare i va reganyar al pare i en Pingu per fer-ho dins de casa, sense protecció i deixant pel miq totes les coses. El pare i en Pingu ho van treure fora i es van possar una protecció i van començar a saltar i a jugar.

Anònim ha dit...

En Pingu sol en la seva habitació estava molt aburrit, quan va començar a botar sobre el seu llit. La mare que estava en la cuina va beure que els seus plats del prestage es queien. Seguidament la mare va anar a l'habitació del Pingu aveure que estava fent, la mare va veure que estava saltant damunt el llit, la mare el va regañar però el Pingu continuava saltant. Al final la mare se'l porta al sofa per`en Pingu va saltar en el sofa, en el coixí i en el peluix del seu germà. A continuació va vindre el pare del traball, i al veure al seu fill que volia saltar va dir-li de fer una màquina per a poder saltar sense que la mare l'escridases, el Pingu ni s'ho va pensar. Junts van poder fer la màquina mes ràpid. La mare quan va vindre va beure el que havien fet però lis va dir que sí volien saltar ho tenien que fer fora, el pare va ajudar al seu fill per a poder sacar-lo. Finalment la mare els va posar el casc de protecció i el Pingu i el seu pare van saltar junts

Anònim ha dit...

En Pingu un dia estava pasant-s'ho molt bé, a la seva habitació saltant a sobre del seu llit, però no es donava compte de que estava molestant a sa mare. La mare no volia que seguís jugant i va obligar a en Pingu a deixar de jugar. Ell com s'ho estava passant molt bé va seguir jugant sobre el sofà pero sa mare el va castigar sense jugar. Aleshores el pare d'en Pingu se li acudeix la idea de construir un llit elàstic. Quan la mare d'en Pingu veu l'artefacte construit per en Pingu i el pare se li acudeix un gran idea. Posa el llit elàstic fora de la casa, donar-lis un casc i que es possesin a jugar fora de casa per evitar que ells o la casa és tranquesin algun os o objecte.

Anònim ha dit...

En Pingu estava sol a l'habitació saltant al seu llit i s'ho estava passant molt bé, però la seva mare estava fregant plats i dels bots que feia el Pingu es van començar a caure tots els plats al terre i llavors la seva mare va anar a l'habitació i va veure el Pingu saltant i el va mandar cap a la butaca del saló al costat del seu germà. A continuació va començar a saltar també sobre la butaca i la seva mare el va treure d'allà i després va començar a botar sobre les joguines del seu germà i llavors la seva mare li va fotre la bronca i just en aquest moment va arribar el pare. Quan va deixar la bossa al penjador i totes les seves coses ben posades, va anar cap a on estaven tots i la seva mare li va explicar el que passava. Uns moments més tard, la seva mare es va anar amb el seu germà petitó a comprar i el seu pare i el Pingu van decidir fer un llit elàstic per a saltar amb coses de la casa que trobaven, com per exemple paraigües, escombres i més coses. Quan van acabar, el pare es va posar a saltar i després va anar el Pingu, que es va caure i es va enfadar però va tornar a pujar i va continuar saltant. A continuació, va arribar la seva mare amb el germà i es va enfadar perquè estava tot desendreçat i els va dir que ho recollisin tot. Quan van acabar de recollir la mare els va dir que se n'anessin fora a saltar amb el llit que havien construit. Ho van fer i el Pingu va ser feliç saltant com ell volia des del principi.

Anònim ha dit...

Un dia el Pingu estava saltant al llit de la seva habitació, però la seva mare li va ficar bronca perquè els plats se li van trencar dels salts que feia el Pingu. A continuació, el va castigar sense saltar i li va dir que es sentès a la butaca del saló. Llavors el germà petit es riu d'ell i el Pingu comença a saltar sobre la butaca i la seva mare li va dir que es baixès i llavors començà a saltar a l'os de peluix del seu germà. A continuació va arribar el seu pare i la mare li va dir el que passava i es va anar a comprar amb el germà. Més tard el pare i el Pingu van decidir construir un llit elàstic amb coses que havia per la casa (paraigües, escombres, etc.) i es van posar a saltar al saló i ho van deixar tot desendreçat. Quan va arribar la mare es va enfadar amb els dos i els va dir que no saltarien mes fins que no ho recollissin tot i ho van recollir. LLavors van anar fora i el Pingu es va posar a saltar i va ser feliç perquè estava fent el que volia fer desde un principi.

Anònim ha dit...

El pingü salta per tot arreu.Mentre saltava pel seu llit com si fos un llit elàstic la mare li renyà molt perquè li havia tranca els plats, llavors a anat al butaca i també estava saltant com si la butaca fos una llit elàstic i la mare al tornar a renyar llavors agafa el coixí i saltar, i també agafa el pelux i comença a saltar sobre el pelux després be al pare i comencen a construir una llit elàstic ham les coses de casa: escombra, pals i cordills i una espècie de tela elàstica però la mare els tornà a renyar els dos, i després ells esposen a salta a fora pero abans, tenen de recollir el mals endresus i la mare perquè no fasin mal els i col·loca un casc.

Anònim ha dit...

Un dia el Pingu està a la seva habitació saltant a sobre del seu llit, i la seva mare li diu que pari perquè si no li trenca els plats, i el fa seure a un seient.
Però ell continua obsessionat amb saltar a sobre de les coses i també salta a sobre del seient i a sobre de les joguines del seu germà. Aleshores la seva mare el renya y li diu que no salti a sobre de res. I en aquest moment arriba el seu pare, i la seva mare i el seu germà se' n van.
En Pingu li demana al seu pare a que li ajudi a fer una espècie de matalàs per saltar, i fan en una espècie, amb objectes que tenen a casa i quan l' acaben de fer es posen a saltar a sobre d' ell.
Llavors la mere i el germà de' n Pingu arriben a casa, i ella els renya perquè si salten a casa es poden fer mal i a sobre o han deixat tot molt desendreçat
Finalment treuen el matalàs a fora de casa i la mare els dona un casc per a que puguin saltar amb seguretat.

Anònim ha dit...

Un dia en Pingu estava a casa seva i com s'avurria i no s'havia el que fer va començar a donar salts al llit. A la seva mare no l'hi agradava que en Pingu estigui donant salts sobre el seu llit, llavor la mare li va fotut bronca. En Pingu se’n va al menjador amb el seu germà i seu al sofà. Com es dona conta que en el sofà pot saltar, doncs salta i la mare li fotre bronca una altra vegada. Fins que arriba el seu pare i l'explica el que ha passat. Llavors entre el pare i el fill fan com una colxoneta i la mare diu que dins no la vol, llavors la posen fora i finalment els dos salten feliços i contents.

Anònim ha dit...

Un día el Pingu estava a casa i s'aburria multissim, i no savia que fer,i va decidir jugar a saltar al llit.La seva mare va veure que tot es movia i temblava i va anar a la habitació i va veure el pingu com saltava, i li va fotre bronca i va anar-hi a saltar al sofá, la mare ja molt empreñada el va castigar sense jugar , i al pare d'en Pingu se li va ocorre una idea. I va fer una mena de llit elàstic,la mare va veure el llit aquet i no li agradava la idea de tenir-ho a casa i entre el pare i el Pingu van pensar en posar-lo fora de la casa. Li va donar un casc i es van possar a jugar allá per no molestar ni trencar res a casa seva .

Anònim ha dit...

En Pingu està saltant al llit i cauen tots el plats de l'estanteria.La mare s'enfada,li dona la bronca i en Pingu es posa a saltar al sofà i el seu germà s'espanta i va corrents a la seva mare.La mare el renya altre cop i li diu que si pot saltar siusplau al sofà.Comença a saltar al peluix del seu germài es posa a plorar.El pare arriba a casa i es posa a llegir el periódic.En Pingu li pregunta que si poden fer un objecte amb el que pugui saltar i li diu que si.Començen a arreplegar objectes.El començen a construir...al cap d'una estona l'acaben i es posen a saltar dins de casa i la mare els diu que el possin afora.Llavors surten tots i començen a saltar tot contents.

Anònim ha dit...

Un bon día el Pingu estaba molt content i va començar a fer salts al seu llit. La seva mara va veure que la casa es movia i va anar aveura que passava. Va entrar a l'habitació i va ficar-li la bronca. El Pingu, enfadat, es va anar. Va sentar-se en la cadira i va veura que també botava i va començar a fer salts, aleshores el seu germà va possar-e a plorar i altre vegada la mara va ficar-li la bronca. Al arribar el seu para i el pingu li va dir de fer un aparell per poder fer-ni bots sense molestar. Cuan va arribar la mara va obligar a recollir-ho tot, van possar-hi l'aparell al carrer on van poder botar amb tranquilitat.

Anònim ha dit...

En Pingü, content, va començar a salatar al llit, dels bots, a la mare se li van caure els plats. Va anar a l´habitació del Pingü veure que era el bots aquells, al veure al seu fill fent això, el va reganyar, pero en Pingü, fent-se el suïs, continua fent bots, però després el va fer a diferents llocs de la casa, renyint-li la mare una altra vegada.
El pare, quan va arribar, va fer un aparell amb el seu fill per poder botar, però la mre continuava reganyant-lis. Però aixó ho van fer al carrer per no molestar a ningú de la casa.

Anònim ha dit...

En Pingu estava saltant en el llit i la seva mare li va dir que pares que se li queien els plats el pingu va parar, molt enfadat va sortir de la habitació. Hi va començar a saltar al sofà i la mare li va tornar a renyar.Després va saltar en una joguina però la mare també li va renyar perquè el seu Germà es va posa a plora. Quan va arribar el seu pare van fabricar un llit elàstic.
Van saltar dins de casa però la mare va arribar i els va renyar.
Van treure el llit elàstic fora de casa per a que la mare no s'enfades, ho van recollir tot.
La mare els va posar uns cascs per a que no es fessin mal.