dijous, de novembre 13, 2008

video 1

Mireu aquest vídeo i escriviu què passa

25 comentaris:

Anònim ha dit...

Un dia, en Pingu i el seu germà, estan jugant a casa, quan de sobte en Pingu veu que la seva parella li ha deixat una carta per sota la porta. En Pingu vol també fer-li una cosa semblant per donar-li les gràcies per aquell regal que tant li havia agradat. Intenta fer pràcticament el mateix, però no li surt, i acaba per enfadar-se i decideix anar a la seva habitació, on allà comença a plorar. El seu germà fa un seguit de pingüins i decideix ensenyar-s'ho al seu germà gran. En Pingu li agrada la idea i fa el mateix però amb cors. Quan ja el té fet, va cap a casa de la seva parella i li regala els cors. A la seva parella, també li agrada el regal, i acaben donant-se un petó.

Anònim ha dit...

La núvia del Pingu li duu a ell una carta d’amor. Ell la agafa i es posa molt content, l’hi ensenya al seu germà però no li agrada i després a la seva mare. Llavors ell li vol fer una a ella i amb materials que li dóna la seva mare es posa a fer una de molt especial. Al principi no li surt, i mentre el seu germà riu d’ell. Ell i el seu germà discuteixen, però el seu germà no para de riure del Pingu llavors s’empipa i llavors el Pingu s’en va capa la seva habitació a plorar, el seu germà se sent mal i decideix ajudar al seu germà Pingu, en aquell moment a Pingu se li ocorre la idea de fer-li un cor.li fa en un moment.de cop i volta surt corrent a dur-se-la a la seva núvia. La crida i baixa a veure’l, li regala el cor que ha fet i els dos acaben donant-se un petó.

Anònim ha dit...

En Pingu rep una postal que porta un cor a sobre,segurament seria de la seva núvia.Ell li vol regalar una altra,però comença a fer-la,però les manualitats no són lo seu.Se li enganxa la postal al cap,a les mans el cor,...El seu germà intenta ajudar-lo però en Pingu s´emprenya molt i s´enva al seu llit amb la postal enganxada al cul.El seu germà doblega una cartolina i la retalla amb forma de ninots,va corrent a la habitació per ensenyar-li al Pingu,ell no li volia fer cas.Però quan el veu li fa un petó i surt al menjador i fa una amb forma de cor.Agafa el seu trineu i s´envà a casa de la seva núvia per regalar-li el seu cor,ella baixa es posa molt contenta i li fa un petó.

Anònim ha dit...

És el dia de Sant Valentí i la núvia d´en Pingu li passa una tarjeta d´amor per sota de la porta de la seva casa. En Pingu es posa molt content i decideix fer-li també una a ella. Es posa a ferla però no li surt gens bé, al final s´enfada tant que se´n va a la seva habitació a plorar, llavors el seu germà que es molt més aplicat que en Pingu en aquestes coses fa un seguit de pingÜins i s´ho ensenya al seu germà gran, a en Pingu li agrada molt la idea i decideix fer-li el mateix que el seu germà petit però en comptes de pingÜins amb cors. quan l´acaba s´en va cap a casa de la seva núvia i s´ho ensenya a ella també li agrada molt i acaben donant-se petons.

Anònim ha dit...

Un dia en Pingu estava jugant amb el seu germà i va veure que per sota de la porta de casa seva li havien deixat un sobre amb un cor .Era de la seva núvia .Ell en quan va veure la carta es va posar molt content i emocionat . Li va ensenyar al seu germà però com que estava jugan no li va fer molt de cas .Desprès, molt emocionat li va ensenyar a la seva mare.
Ell molt content va posar-se a intentar torna-li a fer una altra carta d’amor . Tenia pocs materials i el seu germà no parava de empipar-lo i de riures del Pingu .Estava molt disgustat i se'n va anar a la seva habitació a plorar. El seu germà es va adonar de que el que havia fet estava malament .Aleshores el germà va intentar fer-li un cor .Després en Pingu li va copiar la idea al seu germà i se'n va a casa de la núvia a donar-li la carta es van posar molt contents i van acabar donant-se petons.

Anònim ha dit...

Un bon dia, a casa d'en Pingu, la seva núvia i deixa una postal amb un cor pel dia de Sant Valentí.
El Pingu, molt content, decideix fer-li una per donar-li les gràcies.
Tot va bé fins que li comença a sortir tot malament, el pegament no pega, la purpurina se li cau i la postal es trenca, aleshores, tot enfadat el Pingu marxa a la seva habitació i es posa a plorar. La seva germana petita, en veure'l malament decideix donar-li una idea i se l'ensenya, al Pingu li agrada la idea i també ho fa, a continuació, surt de casa seva, agafa el seu trineu i corrent marxa cap a casa de la seva núvia, en arribar la núvia baixa i sembla que li agrada molt el regal del Pingu i finalment per donar-li les gràcies li dona un petó.

Anònim ha dit...

Un dia, quan en Pingu està a casa seva, rep una postal de la seva xicota. Ell, al veure la postal es posa molt content i desideix també fer-li una postal en el seu agraïment. Però quan es disposa a fer-li la postal tot li surt malament, el pegament no li serveix per res perque no enganxa, i el que sembla purpurina se li queda enganxat. En veure que tot li surt malament s'enfada i desideix anarse'n a la seva habitació.Quan hi arriba es posa a plorar, i la seva germana al veure'l així desideix fer-li unes figuretes de paper. Al pingu li agrada molt i ell s'ho fa a la seva xicota, quan va acabar va agafar el trineu y se'n va cap a casa de la seva xicota i li crida per que baixi. Ella molt feliç baixa i quan el Pingu s'ho dona ella encara es posa més contenta i per agrair-s'ho li dona un petó.

Anònim ha dit...

Un dia en Pingu rep una carta de Sant Valentí de la seva núvia. Quan el Pingu veu que li a donat una carta decideix fer-ne el una altre per la seva núvia. Com que el Pingu era un patós no li surt la carta bé. Es posa tan nerviós que s'en va a la seva habitació molt enfadat. De des opte el germà va agafar una cartolina la va retallar amb la forma del Pingu i se la va ensenyar al seu germà. Quan la va veure en Pingu va tindre una gran idea, va fer el mateix però amb forma de un cor. Corrents s'en va a casa de la seva núvia a donar-li al cors, i li va agradar molt la carta. I en Pingu al final aconsegueix un peto de la seva núvia.

Anònim ha dit...

El dia de Sant Valentí,en pingu va rebre un regal de la seva núvia,era una carta amb un cor de color rosa enganxat a la carta.En pingu es va posar content,i volia fer-li un regal a la seva parella,volia fer el mateix,una carta amb un cor enganxat però no li surtia bé,es va enfadar i es va tancar a la seva habitació,es va posar a plorar perque no li sortia i no tenia més idees.El seu germà petit va tenir una idea,i va fer un retall amb un seguit de pingüins i s'ho va ensenyar a en pingu,es va posar molt content i li va donar un petó al seu germanet.Va fer un seguit de cors per la seva parella, i li va agradar molt,i finalment es van fer un petó.

Anònim ha dit...

Un dia, quan el Pingu esta jugant amb el seu germà veu que una carta d'amor tenia sota la porta. El Pingu va veure que era de la seva xicota. El Pingu rapidament li diu a la seva mare que li voli fer un regal per donar-li les gràcies, la mare va al calix i el obre, allà tenia un munt de colors i papels. El Pingu li vol fer el mateix, però veu que no li surt i es va a la seva habitació a plorar. El seu germà amb un tros de papel fa un pingüins. En Pingu veu que la idea del seu germà és molt bona i ho intenta fer, però ell com és la seva xicota ho fa de cors. A continuació el Pingu va a la casa de la seva xicota, quan la veu i crida perque baixi. Finalment el Pingu li dona el seu regal i es donen un seguit de petons.

Anònim ha dit...

Un bon dia en Pingu mentres jugava amb el seu germà rep una carta d'amor de la seva parella. En Pingu al voler demostrar-li el seu amor a ella li intenta fer una carta d'amor, però, al intentar-ho no acerta a posar el pegament i acaba deixant corre la idea i anar a la seva habitació enfadat. El seu germa decidix ajudar en Pingu i li mostra un gran idea, un seguit de nois en Pingu ho considera una gran idea i fa un seguit de cors. Al acabar de fer-ho s'en va a casa de la seva xicota amb trineu a entregar-li el magnífic regal. La noia en mostra del seu amor li dona un incrible petó.

Anònim ha dit...

Un dia quan el Pingu estava jugant amb el seu germà s'adona k la seva parrella li a deixat una carta per sota la porta.L'observa i veu que es una carta d'amor i ell li vol enviar un altre.Li diu a la seva mare que li doni els colors per fer-hi una.Quan comença a fer-ne la carta li surt tot malament i el seu germà se'n riu,llavors en Pingu s'enfada i se'n va a la seva habitació a plorar.El seu germà retalla un paper de color blau i quan l'obre surten molts pingüins retallats,quan ho veu en Pingu pensa en fer el mateix pero amb cors.Quan acaba s'en va a casa de la sva parella s'ho enseña i com que li agrada molt es fan un petó.

Anònim ha dit...

Un dia, el Pingu a casa seva rep una carte mentre jugaba amb el seu germà. El pingu tan alegre se li ensenya al seu germà peptit, però ell no li fa cas. En aquell moment si ensenya la carta a la mare, i li diu que el també vol fer-li una carta. Comença a remenar coses, però li surt malament, al germà li fa molta gracia. En pingu se'n va del menjador a l'habitació amb la carta enganxada al cul i cuan se'n va a seure a la cama la achafa mes i se'n fada mes encara. El germà fa una figura de paper i li vol donar al Pingu perque l'acepti pero ell no vol, pero en aixo que l'obre y surten mes i en pingu se ilusiona molt. Despres surt fora, i agafa el trineig i se'n va a casa de la novia. En Pingu se espera foro, la novia esta al balcó, li diu que te un regal, baixa i se'n donen petons.

Anònim ha dit...

Un bon dia en pingu està a casa
seva jugant amb el seu germà,
quan de sobte la seva núvia
li pasa per sota de la porta una carta d' amor. A en Pingu li agrada tant que decideix ferli una igual. Aleshores ho intenta fer, però no li surt amb molt d' èxit i el seu germà se ne'n riu ,
i molt trit, se' n va a la seva habitació.
Llavors el seu germà té una bona idea, que es fer un desplegable amb una figura de cartulina.
Això s' ho ensenya a en Pingu i li agrada tant la seva idea, que va corrents a fer un desplegable amb un cor.
Finalment li porta el seu regal a la seva núvia i a ella li agrada molt.

Anònim ha dit...

Un dia mentre el Pingu jegava amb el seu germà es va donar conta de que havia rebut una cata de la seve novia. En Pingu disideix fer-ne una altre per a ella, agafa tot el material, intenta fer la carta però no pot. En Pingu molt enfadat sen va a la seva habitació, metres el seu germa disideix fer una seguit de pingüins, quan ja la acabat va cap a l'habitació ha ensanyarsa-la al Pingu. El Pingu al veure el seguit te una idea i disideix fer el mateix.El Pingu va a casa de la seva novia i se la dona i per donar-li les gracies li dona un petó.

Anònim ha dit...

Un dia mentre el pingü jugava amb el seu germà petit va rebre una nota de la seva enamurada llavors ell li demana a la seva mare que li ensenyi a fer-ne una, però llavors la mare li diu que la fasi ell acontinuacio el pignü intenta fer la carta per la seva enamorada i no li surt res bé llavors el seu germà es riu de ell i la mare li dóna bronca llavors ell s'enfada i es tanca a la habitació llavors arriba el germà i li dóna una cosa que el pingü li agrada molt i li dóna una idea segudidament el pingü ho far i es va veure la seva enamorada i llavors ella en agreimen li dóna un petó

Anònim ha dit...

Mentre el Pingu jugava amb el seu germà, es dona compte de que la li deixen una carta sota la porta. S'aixeca a mirar-la i es dóna compte de que és una carta d'amor dirigida a ell. Això li fa molta ilusió i se li ocorre la idea de fer-li una carta a ella també. Quan es posa a fer-la, se n'adona de que no li surt bé, i veu com el seu germà petit es comença a riure d'ell i això li senta molt malament. A continuació, se'n va cap a la seva habitació molt tristoi i plorant, però el seu germà se sent molt malament i llavors va a consolar-lo i se li ocorre una idea al Pingu que tracta de fer-li un acordeó en forma de cor i quan l'acaba, agafa el trineu i es posa en camí cap a casa de la seva núvia i quan arriba es dona compte de que la seva núvia està al balcó i baixa i agafa la postal en forma de cor i això li fa molta ilusió. Finalment es donen un petó i així acaba la història.

Anònim ha dit...

Un dia una pingüina li deixa una carta d´amor sota la porta. A continuació, el Pingu agafa la carta i se la mira i li agrada, llavors ell decideix escriure-li una a ella però li surt malament perquè no sap fer-les. Mentrestant, el germà es riu i se´n va la habitació a plorar i, llavors al germà li ensenya alguna cosa més fàcil de fer. Això li fa molta ilusió al Pingu i fa un acordeó en forma de cor i se´n va a la casa de la pingüina a entregar el regal i li dona un petó.


Jordi sento l´error de xas m´he equivocat, també he corregit alguns errors que he vist i he cambiat alguna cosa del contingut. Disculpa las molèsties.

Anònim ha dit...

El dia de Sant Valentí en Pingu rep una carta d'amor de la seva núvia. En Pingu es posa molt content i se l'ensenya a la seva mare. En Pingu decideix fer-l'hi una carta d'amor. El intenta fer-la amb tota la seva bona intenció, però l'hi surt malament. L'hi retalla un cor i intenta enganxar-l'ho a una cartolina, però en Pingu posa el pegament al revés i no s'ho pot desenganxar. O intenta i o intenta, però no pot. Se l’enganxa al diari de la mare, al cul... Fins que al seu germanet l'hi dona una idea. En Pingu li dona les gràcies i sen va a donar-l'hi el seu regal a la núvia i finalment es donen un petó.

Anònim ha dit...

El dia de San Valentí l Pingu i el seu germà estaven jugant a casa,el Pingu va veure una carta sota la porta.Veu que es una carta d'amor de la seva novia i pensa que podria fer el mateix o alguna cosa semblant.Ho intenta fer peró no li surt i s'enfada i comença a plorara la seva habitació.El seu germà fa una manualitat amb
pingüins i s'ho enseña al Pingu.
Al Pingu li agrada l'idea i fa el mateix canviant els pingüins per cors.S'en va a casa d'ella i s'ho dona.Es pósen felizos i començen a donar-se un munt de petons.




He canviat coses aquesta es la bona...vinga Jordi

Anònim ha dit...

això es una vegada que en pingüí estava amb el seu germà petit.Quan de sobte li passen una postal o una mena de carta per sota de la porta llavors en pingüí li ensenya a la seva mare pero , com que ella no li fa massa cas , ja que esta molt ocupada , en pingüí decidix per-li ell també una postal semblant a la que li avien enviat per sota la aporta.llavor el pingüí li demana ajuda l seu germà i entre els dos fan una postal preciosa.

Anònim ha dit...

jordi no ma donat la gana de fer aixo per que es una merda i no estic per a akets dibuixoz

Anònim ha dit...

La trama d´aquesta historia es què el Pingü rebeix una carta de la seva novia, al intentar enviar un altra carta no li surt, això fa que el cabreixi i es vaigi a la habitació a plorar. El seu germà li ensenya una colla de pinguins de paper, el Pingü, al veure això, fa el mateix però amb cors. Quan ja ha acabat, se l´ho envia a la seva parella, que aquesta se l´ho agradeix donant-li un petó.

Anònim ha dit...

Un día el Pingu estava jugan amb el seu germà quan de sopte pasa una carta d'amor de la seva parella per sota de la porta. El Pingu li mostra a la seva mare i començan a fer una per a donar-li. Quan ho esta fent el seu germà es riu d'ell i el fa la burla perque se el ha quedat enganxat a la mà. El Pingu enfadat es va a la seva habitació i es dona compte que en el cul tenia enganxat la carta. El seu germà va cap a la seva habitació pero que el perdoni, pero el Pingu no vol saver res. De sopte el seu germà el mostra una cosa que ell havia fet. El Pingu surt de la habitació i ho copia. El Pingu va cap a casa de la seva parella i s'ho dona.

Anònim ha dit...

Un dia, mentre el Pingu jugava amb el seu germà, la seva parella, li va passar una postal d'amor.Ell quan va veure la carta va anar rapidíssim agafar-la, la va mira,i amb una cara ben alegre i sense previ avís va ensenyar-se-la a la mare i al seu germà (que va fer-li una ganyota),i li va dir a la seva mare que si li podia donar els materials per a fer-li una a ella.La mare va agafar els materials del armari.Ell va agafar la capsa i va fabricanr la postal, primer el pegament se li cau per tot arreu a continuació se li pegant les mans al paper...
I quan ja pensava que ha havia pegat el cor, és deslliza per la postal i es cau. Posa molta purpurina i se li pega la postal a la cara, mentre el germà es reia d'ell.La mare posa pau i lis diu que es callin que està llegint el diari, però la postal se li pega al diari el Pingu l'agafa se li arruga i al final se li queda feta una "merda".Tot enfadat per les burles del seu germà i perquè no li va queda bé la postal s'en va a la seva habitació amb la postal pegada al cul.I es posa a plora a la habitació.El germà li fabrica un model i li demana perdó però ell no acceptà. Fins que veu lo bonica que és i ràpidament S'en va a la taula i en fabrica una i s'en va de casa sense previ avís a buscar ala seva parella, se li ensenya i es dóna'n uns petons.