dimecres, d’octubre 25, 2006

comentari imatge_3

Llevem les àncores!
Això ja va "viento en popa"... I continuem amb els vostres comentaris, ara una nova imatge i 10-15 línies més de comentari.
Va, que és fàcil!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

L’any 1285, el capità Marcel va tindre un petit problema amb el seu vaixell. Anava amb la seva tripulació quan de cop i volta va començar a escortar crits, crits molt forts. És va girar i va veure com en Miquel mirava l’aigua. Va anar molt depressa i li va preguntar : “Que passa Miquel?!”. En Miquel molt nerviós li va dir que hi havia quatre taurons i una balena donan cops al vaixell. Van agafar una pistola i van començar a disparar. Tot el mar és va tornar de color vermell, tot ple de sang. Van matar el taurons però a la balena no. No tenien cap ideia més i l’únic que van pensar va ser sortir del mar. Van anar molt ràpid a un port i van descansar allà. Tenien molta por. El cap de nou dies van tornar a la mar. Només va quedar en un petit ensurt!

Anònim ha dit...

"Viento en popa y ha toda vela",va dir el pirata barba negra al sortir d'aquella illa, on tot era pobresa i maldat. Ell només volia llibertat, força,navegar pel mar sense sang, soroll, desconnectar dels mals. Ell va viatjar cap a un món millor on tot fos felicitat...amb tota la seva tripulació a bord van parar a una illa. Ell va trobar a una noia, rossa, ulls blaus, alta, per a ell era preciosa, unica i li va fer viatjar pel mar,on ella fos qui manés on volian anar, ella es va enamorar i van viure feliços i van menjar codurnius

Anònim ha dit...

Un dia a Barcelona va arribar un vaixell molt gran que el portava el capita Pescanova. Aquell dia vaig anar amb uns amics del col•legi. Vam pujar al vaixell y ens vam porta a ferí una volta per tot el port de Barcelona pero de repent va averi una tempesta y el vaixell es valencelliava d’un costat al altra. Estàvem tots espantats, de repent el vaixell es va xocar amb una pedra que estava mig enfonsada y va tindre un gran tall ala proa del vaixell. El vaixell sestava enfonsant, pero gracias a un amic meu tenia mòbil y va trucar als remolcadors per que vinguessin a rescatarnos. Pero al final no va pasar res.

Anònim ha dit...

El titanic va ser adquirida por Thomas Henry Ismay, pare de Bruce Ismay en 1867. Fundad alrededor de 1850, consistia en una línea de navs de vela marítima usadas principalment en comers alrededor de els camps de oro en Australia.

fins aquell temps, la compañia Cunard estaba virtualment sense competencia en la ruta del Atlántic per els pasatgers que crusaben de un continent a unaltre, cuatre anys despres en 1873, el sext barc de la White Star, llamado Baltic, trenca el récord de velocitat en el Atlántic, en els próxims 20 anys aquesta compañia sería el principal rival de la Cunard y sempre la superaba sin tomar en compta que en 1873 el barc Atlantic de la White Star había naufragad.