dimecres, d’octubre 11, 2006

comentari imatge_1

Hola!

us deixo aquí la imatge a partir dela qual heu d'escriure un petit text: història, conte, etc.

És fàcil, només ho heu d'intentar en unes 10-15 línes... Ah! i sense faltes!

Endavant!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Vaig quedar amb l'Angels a Caldes d'Estrac una cap de setmana a l'estiu.Vam decidir anar a buscar a l'Ainhoa i a la Claudia que també estaven per allà voltant.Com que no saviem que fer i feia molt bon dia els vaig comentar d'anar a la platja i em van dir que si.Quan vam anar a la platja vam veure que començava a fer mal tamps,va començar a ploure i es va començar a aixecar un vent impressionant i les onades cada cop erem més grans.Vam anar corrents a casa i fins avui que no tornem a la platja.

Anònim ha dit...

Un dia de setembre tres amics van anar a fer surf,i una onada gegant se'ls va empassar.No van dir a ningú que anaven a fer surf,per tant mai s’imaginaven que podrien haber-se ofegat en el mar. Els van donar per morts, però el més curiós es que després de tres anys van aparèixer de l’aigua i estaven vius!No sabien que podria haber passat.Els pares dels amics van trucar a la CIA per poder resoldre aquell misteri,estaven espantats.Que haurà passat?

Anònim ha dit...

Aquesta foto es de quan vam anar a Califòrnia a fer surf jo i les meves amigues. Vam passar uns dies increïbles, vam estar quinze dies i van ser uns dies que mai oblidarem. A la foto es veu una onada del primer dia que vam anar a fer surf y la Lucia que es va caure de la taula! Va ser molt divertit. L'any que ve hem pensat en tornar. Tu vols venir també? Si vols em dius. Vinga ja tinc que anar a estudiar. Adeu!

Anònim ha dit...

Després de la nit de l'enfonsament del Titanic, va fer un dia terrible. Hi plovia a bots i barrals i s'escoltaven uns trons espantosos. Però la Rose, volia anar a la platja. Va aprofitar un moment que va deixar de plure per acostar-s'hi. L'aigua estava gelada, i se'n va recordar de tot el que va haver de patir. De sobte, va veure una onada enorme que anava cap a ella. Es va apartar i quan va arribar a la costa, hi havia una qunatitat enorme de gent morta tirda al sorre de la platja. Quan va veure-ho, es va posar a plorar mirant la gent.

Anònim ha dit...

Hi ha via un nen que es deia pau.Un dia el nen va anar cap a la platja per fer surf amb el seu amic.Un dia no van poder ir perque tenien un examen pero va anar cap al mar per fer surf amb una taula de surf.Una vegada va tenir una accident greu va ternir que anar cap l'ospital per lona de l'aigua gegant.