divendres, d’octubre 20, 2006

comentari imatge_2

atenció al vertigen!!
una nova història, ja sabeu... 10-15 línies!
Bon viatge!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Vaig a contar la sensació que vaig tenir cuando vaig estar a dalt de la muntanya, era una senació de adrenalina esperant que baixase, des de a dalt es veia tot els alrededors, tota la estona que van estar a dalt, que va ser poc temps, es va veure tot un paisatge molt bonic, ya pasat la estona va vaixar y me ho vaix pasar molt bé.

Anònim ha dit...

La primera vegada que vaig pujar a una muntanya russa va se a Port Aventura al Dragon Chan. Vaig anar amb dues amigues a passar el dia i jo no volia pujar però al final amb van onvèncer , quan vam pujar amb donava una mica de por perquè estava molt alt però desprès va passar de seguida i vaig pujar dos cops mes.

Anònim ha dit...

Un dia d’estiu, uns quants amics van anar al Port Aventura, tal i com van arribar lla es van muntar a les atraccions mes divertides com el Dragon Chan, i a moltes mes atraccions desprès van dinar sobre les dues i mitja i van torna a muntar-se a les atraccions, una altra vegada a al muntanya russa, desprès van torna cap als restaurants per a berenar, a continuació van donar una volta a tota Port Aventura, fins a las sis que es van reunir en un lloc per marxar de Port Aventura. Quan van arribar a casa eren les vuit de la tarda i estaven cansats, van sopar i se’n van anar al llit.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Estava jo en el parc d'atraccions amb els meus amics, quan vam veure la muntanya russa i vam decidir que pujaríem. Quan estaven a la cua per pujar ,estava molt nerviosa. Però quan vaig veure tota la ciutat des d’alt de la muntanya russa, se’n va passar per un moment els nervis. Però quan vaig veure la baixada, la impressió que donar mirar a baix, que vaig fer un crit molt fort. Però va ser tan divertit que vam pujar una altre vegada.