dimarts, de març 11, 2008

EDITORIAL

Hola!

sento escriure tant tard... vaig tenir problemes de connexió a Internet!


Bé, ja sabeu què heu de fer. Es tracta de buscar algun tema d'informació que succeeixi durant aquests dies i expressar la vostra opinió. Ha d'estar ben redactat, ja sabeu: buscar una tesi, enumerar els arguments i arribar a una conclusió, i pot ser escrit en format d'editorial (com si fóssiu la veu d'un diari), opinió d'algú important, o una carta al director del diari.
Va, ja podeu començar.
Teniu temps fins a l'últim divendres de març, dia 28.


Bona feina!!

25 comentaris:

monro ha dit...

Ahir, dia 17 de Març de 2008 va haver-hi una explosió de gas al carrer Andrade amb Rambla Prim. S'han trobat tres morts, hi han tretze ferits i s'han cremat alguns cotxes. L'explosió es va produir per culpa d'una fuita de gas. Els bombers van acudir per apagar el foc y salvar el veïns del altres pisos. La policia està investigant les causes exactes. No és el primer cop que pasen coses aixì.El gas és molt perillós i la gent hauria de tindre conciencia d'això.

Albert Monro, Barcelona per http://classedetercer.blogspot.com

Anònim ha dit...

Ahir, 17 de Març del 2008 va ser un dels pitjors dies per el veïns del barri de Barcelona de la Verneda. Aquesta catàstrofe va passar entree les 7:20 i 7:30 del matí, en el carrer Andrade en la porteria 139. Una probable fuita del gas qe es va quedar encés. El foc va destrossar dos pisos i de moment hi ha tres morts i tretze ferits. La gent del barri està destrossada per aquest imprevist.
Crec que es tindria qe tenir més cura per a que no pasés aixó, ja que es posa en perill la vida de moltes persones innocents.



Carla Beschi Fuentes

Anònim ha dit...

Això és realment trist i preocupant:

Ahir, 17 de març de 2008 el barri de la Verneda de Barcelona es va aixecar molt aterrada, ja que va haver-hi una gran explosió en un edifici( provocada per una fuita de gas ) on van morir 3 persones, es sap que es va fer intencionadament. La gent esta boja, mata per qualsevol cosa i les lleis no són justes,crec que tindrien que ser més dures. I estic totalment segur que tornarà a passar, per això hi ha que fer un bon pensament i actuar degudament i més durament.



Andrés Mozo
Opinió per
al diari
*AVUI*

Anònim ha dit...

El dia 17 de març al carrer Andrade amb Rambla Prim va aver-hi una explosió on van morir 3 germans. L'explisió va ser causada per una dóna que havia de ser desallotjada aquell mateix dia però l'únic que ha conseguit a sigut deixar 3 vides al darrere. s'està buscant la persona responsable d'aquest delit.

Zara Sánchez Val

Anònim ha dit...

El dia 13 de Març de 2008 s'ha trobat el cos de la nena desapareguda fa uns 50 dies Mariluz.L'han trobat flotant a prop de una estació petrolifera.
La policia a iniciat una investigació per trobar el culpable del assesinat, ja que Mariluz ha sigut una de les moltes victimes de de raptament que s'an produït; com són els cassos de Geremi i Madelein(encara sensa trobar-los).
Crec que per que aquests raptaments no es produeixin, els pares haurien d'estar més atents als seus fills a l''hora de anar-se de viatje o a l'hora que baixen al carrer.


Adrián Manzano Merino per el PERIODICO

monro ha dit...

he tios, no us copieu tots!!!

Anònim ha dit...

El dia 16 de març de 2008 a les 19:00 de la tarda el barça jugava el seu partit de lliga amb l'Almeria.
El barça si guanyava es ficaria a 5 punts del Madrid, però el barça no va ser capaç de guanyar el partit sense Mesii i això fa que li faci més difícil guanyar el campionat de lliga.
El barça està sufrint l'anomenat "síndrome de Messi" ja que sense ell li osta més ficar un gol.
Jo crec que el barça s'hauria de plantejar de fer una neteja a l'equip i tornar a ser el mateix equip que va guanyar fa un parell d'anys la lliga i la copa de campions, i per això el barça hauria de fer mlts sacrificis, com per exemple prescindir d'alguns jugadors.

Héctor Bonilla dóna la seva opinió al diari sport.

Anònim ha dit...

Dimecres 19 de Març, es van complir cinc anys de la invasió d'Irak. El nostre expresident José María Aznar, en una entrevista en la BBC, va afirmar que la situació actual d'Irak no es idílica, però si mol bona, va continuar dient que en el pais es disfruta de llibertat, que la gent pot participar en eleccions, que poden expressar-se lliurement i existeix la possibilitat d'una democràcia. Per concluir l'entrevista, el nostre expresident va dir "tornaria a fer el mateix,..., va ser un moment dificil, però la meva convicció, la meva cociencia i la meva ment estan tranquiles,..., es va pendra la decisió correcta".
Amb aquestes declaracions, i tenint en compte que es va descobrir que en el regim de Sadam Husein no tenia armes químiques, i que a dia d'avui els atentats son diaris, em fa que pensar que tant G.W.Bush,Tony Blair i Aznar, necessitaven una excusa barata per provocar una guerra sense motius, la qual ens ha deixat i ens deixarà moltes víctimes innocents i una taca negre en el record.
Sort en té el nostre expresident de poder tenir la ment tranquil·la, però és molt trist que un home que va representar el pais tingui uns pensaments tant foscos.


Carolina Orell Rios
EL PERIODICO

Anònim ha dit...

El dia 17 de març de 2008, va sorgir una tragèdia al barri de Sant Martí; una explosió de gas va provocar la mort de 3 germans. Els bombers van acudir-hi tant ràpidament com van poder i van aturar el foc. Penso que s'hauria de tenir molt més compte amb aquestes coses ya que poden provocar tragèdies com aquestes.

Rubén López López

Anònim ha dit...

El 17 de març de 2.008, a les 07:25hores, el barri de La Verneda es va veure sacsejat per una notìcia doblement esfreïdora, primer per la notícia propiament dita i segón per la seva proximitat: Una dona que había de ser desnonada inminentment va barrejar gasolina i gasoil per fe volar el pis del Carrer Andrade on vivia, emportant-se pel davant tres vides, la seva inclosa.
Mai no sabrem si aquesta era la seva intenció, si volia fer tant de mal, si es podia haber evitat, etc… , però alló que més m´esgarrifa es pensar en els innocents que voltaven per allá, que en aquest cás podíen ser coneguts o familiars que anaven a treballar, a la fleca a comprar pá, al bar a fer el tallat, que sé jo…
Aixó em fa reflexionar sobre la vida, lo fácil i rapid que es pot volatititzar, que pots estar esmortzant tranquil.lament a casa i desaparèixer, o desaparèixer un ésser estimat en un no res.
Penseu-hi …


Alice Martínez Díaz
Divendres 22 de març de 2.008

Anònim ha dit...

Ahir, 21 de Març de 2008;
Un pare i un fill van perdre la vida al caure per un barranc aprop d'Igualada (Anoia).
Va tenir lloc en el bosc de Ca Ros de Cabrera d'Anoia, a la una de la matinada els bombers van rebre la informació que dues persones havien caigut per un barranc d'uns 50 metres d'altura.
La meva opinió és que haurien de posar més seguretat en llocs perillosos com un barranc, reixes o senyals per a poder evitar més accidents.

Laura Sánchez Martínez, Barcelona, el Periódico.

Anònim ha dit...

Avui, 22 de Març de 2008
Condemnada una mare a Sevilla per educar malament al seu fill adolescent. El jove de 14 anys va trencar dues dents a un company d'institut. L'Audiència de Sevilla ha condemnat a una dona a pagar 14.000 euros per una agressió del seu fill en l'institut, doncs la seva tolerància a l'hora d'educar-lo va motivar el brutal comportament de l'adolescent.
En la meva opinió crec que és una conducta violenta i haurien de controlar més als seus fills.

Patricia Basadre Martínez, Barcelona, el Periódico.

Anònim ha dit...

El dia 17 de març va succeir un fet inesperat, jo estava al llit quan una sacsejada a dos quarts de vuit va fer que m'aixeques del llit. En baixar al carrer vaig trobar-me amb un pis sense parets, només quedaven les columnes, tot estava ple de fum i foc. En saber els motius de la explosió vaig quedar-me indignada, una dona que pagava uns 90€ de lloguer i aquell dia havia de ser desnonada, i no va tenir cap altre idea mes que escampar gasolina per tot el pis i prendre foc, ''afortunadament'' la explosió va ser immediata i la dona va morir, segons alguns veïns deien que el que ella volia era cremar la casa i anar-se'n però no va ser així.
Per una part me ''n'alegro'' de que explotes, si no hagués passat així la dona hauria fugit amb vida però hi ha una part molt trista i es que ''l'errada'' de la dona va emportar-se per davant dos vides i tot l'horror que van passar els veïns no només en el moment; havia una dona que volia saltar des de el seu pis, un home amb asma, un nen que estava sol al pis; sinó també ara, una dona es troba que ha perdut els seus dos fills i els veïns no poden tornar a la seva casa.

MARTA ESTELLÉS
Barcelona
ADN

Anònim ha dit...

Avui a Venezuela han detingut a un home per xantatgear a noies adolescents i a les seves families.
Es feia passar per un adolescent que amenaçava a les noies en penjar les fotografíes de elles a Internet si no els hi proporcionava unes altres, o als seus pares a pagar més de cuatre mil Euros.
Per sort amb l'ajut d'un pare que es va fer passar per adolescent, la Interpol i la policia han pogut detindre aquest home.
Tot i així en el món encara ronden molts homes i dones d'aquesta mena per aixó sempre hem de tenir en compte amb qui chategem, mai ens podem fiar d'algú que no coneixem.

Anònim ha dit...

Avui s'ha sapigut el nombre de morts totals durant les festes de Setmana Santa provocats per accidents de trànsit. El total de morts ha sigut de 55, que són 44 menys que durant aquestes festes però de l'any passat. El nombre s'ha reduït molt, però encara segueixen sent molts morts. Veient aquestes xifres, es nota l'avanç en la seguretat, però en la meva opinió els conductors s'haurien de pensar com condueixen i les conseqüències que pot tenir la conducció temerària que fan alguns, que es pensen que són a un circuit i poden fer el que vulguin.
Com a mínim, ja hi ha menys víctimes del perill de conduir com autèntics bojos. Això no és tan dolent com es pot pensar, encara que el nombre sigui alt.

Víctor Morales,
Classe de Tercer.

Anònim ha dit...

20 de març: Dia de l'aigua.
Segur que saps que cada vegada l'aigua és més escassa. I que És un bé necessari per a sobreviure.
S'està exaurint gràcies a el nostre malbaratament: banyar-se en comptes de dutxar-se, tenir la aixeta oberta... per això, el dia de l'aigua existeix, per a concienciar-nos de que la conservació de l'aigua està en mans de tots nosaltres.
Mai diguis que amb una sola vegada no passa res, pensa que això ho diuen milers de persones a tot en món. Així que comença per tu mateix, i estalvia aigua que comprobaràs que és molt fàcil de fer.

Susana Hijazi Vicente
EL PERIODICO

Anònim ha dit...

Avui en tots els diaris sortia una notícia que m'ha sorprès molt, diu que van haver 18 morts en Basora a causa d'un enfrentament entre dues forçes de seguretat. Personalment aquesta noticia hem sembla una injusticia perquè a mort gent innocent, com per exemple persones d'aquell poble. Penso que si volen enfrontar-se que pensin abans d'actuar perquè hem sembla molt vergonyós com van matar a la gent.
Per la meva part envio un missatge encontra d'aquests enfrontaments.


Carla Alarcón Cortés

Anònim ha dit...

Aviu 28 de març,
Segur que has vist l'escàndol a Sevilla on han apallissat a un pobre home del bándol contrari, quina salvejada són tots uns animals, l'home agredit no ha denunsiat els fets però hauria d'haber-ho fet perque no torni a passar.

Això és tot per avui

Zara Sánchez Val

Anònim ha dit...

El dia 22 va fer molt mal temps a la costa,va haver granitzat va nevar i van haver forts vents,sobre tot on estaba io a Blanes on va granitzar durant una hora.Io opino que aquest temps tan boig es per la contaminació,que hi ha a la Terra perque no és normal, que en plena primavera faci aquest temps tan anormal hauriem de posar remei.

Anònim ha dit...

Consumisme?
Avui dia tots els joves am més de 10 anys tenen un mòbil, això pot succeir-se per un consumisme descontrolat?
Pot estar relacioan amb ell ja que a nivell mundial en totes les cases hi ha com a mínim un mòbil.
Els joves tan sols l'utilitzen per a trucar, enviar missatges i canviar-se cosas pel bluethot.
La juventut ara mateix no podria viure sense mòbil, ja que estan acostumats a ell.

Anònim ha dit...

proff t doi mi fotolof pa k lo veas

www.fotolog.com/heavy_29

ale nikelao

dww me piro pal cole d curas!!!

jaja
dwww


we will die for metal

Anònim ha dit...

El diumenge 23 de març de 2008 es va celebrar el 50 aniversari del rally català de coches d'época com sempra Samaranch va donar la sortida a la plaza Sant Jaume de Sitges els actes programats van començar el divendres amb una cena gala i despres es va allargar durant tot el fi de setmana van celebrar el 50 aniversari per l'alt.Amb la colaboració d'audi es va fer tot més facilment hi havien cotxes desde avans del 1925.Yo crec que cosas així no tenen de desapareixe mai perque no deixa de ser història i la historià crec que te de perdurar sempre per als nostres fills nets i per al futur.

Att.:Retx

Anònim ha dit...

Segurament haureu escoltat parlar molt del baix rendiment de Ronaldinho. S'inventa lesions quan té un partit que no vol jugar però quan bé un partit inportant com un Barça-Madrid o un partit de champions esta en perfectes condicions.
Jo crec que si el Barça vulges recuperar-lo tindria que baxar-li el sou i sancionar-ho cada cop que no anes a entrenar.Una altre opció seria vendre'l i fitxar a un altre jugador molt millor.
Pero el que esta clar es que Ronaldinho ya no es el que era.

Adrián Manzano Merino per
SPORT

Anònim ha dit...

Desaparició d'una nena, Mari Luz, de cinc anys,de la ciutat de Huelva.Mari Luz va anar a comprar, i és llavors, des d'aquell moment, quan es perd el rastre.El dia 13 de Març de 2008 s'ha trobat flotant a prop de una estació petrolifera.
Yo crec que a una nena de 5 anys no se li pot deixar anar al carrer sola.Aixis que també es culpa dels pares per fiarse tant.
I el raptador li haurien de matar como ell a fet.

Anònim ha dit...

Ahir, 26 de març de 2008 a conca un home acusat de la mort de la nena de Huelva Mari Luz Cortés, ha declarat a la policia que Mari Luz va morir accidentalment "va caure" quan li acompañava.El home de 52 anys ya tenia antecedents penals per pederàstia.
La nena va desaparèixer el 13 de gener sobre les 5 de la tarda per va anar a buscar llaminadures.Els pares i familiars estan detrossats per l'incident.
Avui els policies intentaven retenir a més de 300 persones cridaven "assasí" a els detinguts, per la mort de la nena.
Crec que hauria d'haver més policies pendents d'aquets casos ,per exemple a estats units els pederastes els fan posar als coches i domicilis "compte pederasta" crec, també,que els pares no haurien de deixar anar pel carrer sola a una nena de 5 anys.

Carla Gómez Martínez ,barcelona
EL PAÍS