dijous, de març 29, 2007

un diari

Ara comencem a fer el nostre diari de classe, o de vida, o del que sigui...
Així que comencem a escriure des d'ara, o des de quan vulgueu, però sempre respectant les dates, és a dir, cada dia s'ha d'escriure segons el dia que sigui, i així. Que ningú escrigui el 31 de març posant com a data el 30 de març... ha quedat clar? Ah, i si algú ja es troba una entrada en el dia que ha triat, no passa res, pot escriure el seu propi dia!
Vinga, endavant!


8 comentaris:

Anònim ha dit...

Avui es dia 13 d'abril i es el primer dia que s'escriu al diari, be doncs jo ahir estava jugant als sims que jo i una amiga ens vam fer una familia i jo, en el mateix dia em quedo embarazada i quan esta de tres mesos s'em mor la noia (pobreta)desprès la seva germana es queda embarazada també i es casa però tenen una disputa perqué s'ha ajuntat amb el vidu. La germana i el cunyat volien que la morta fos un zombi i el marit no volia, aleshores ja ens vam cansar de jugar i vam parar(quin fart de riure). Avui em vist a classe una películ·la de l'atemptat de les torres bessones i m'he possat trista, però ara ja estic contenta, doncs bé que algú escrigui aviat, petonets a tothom

Anònim ha dit...

Avui es dia 16 d'abril i com la Ester a posat el comentaria avans que jo me posat gelosa!Dons jo vui parlar del que em passar el dissabte i com no he pogut escriure avans doncs ho faig ara.El dia 14 d'abril vaig tindre un gran partit contra unes noies de Sabadell.Mai havia jugat tan bé! estic contenta! els meus pares, els entrenadors, la gent del públic, els amics, la meva germana... tots van felicitar-me! Per la tarda vaig estar amb el Hristo( Mi GoRDo)i vem fer un volta pel barri! A la nit em vaig anar prontet el llit ja que el diumenge a las nou del matí tenia un altre partit i no com altres vegades tenia moltíssimes ganas de jugar!

Anònim ha dit...

Avui és dia 19 d'abril.
Quan estava dormint la becaina, han començat a cridar els de la tenda de sota.
Es veu que un nen petitó s’ha caigut escales avall i s’ha obert el cap. L’avia a començat a cridar com una boja i a vingut l’ambulància. El resultat un punt al cap del nen.
La cosa estava en que tampoc hi havia per que vingués l’ambulància... La senyora diu que els denunciarà i les pobres noietes(que porten la tenda) s’han posat a plorar i tot.
Ja veurem el que passa...

Anònim ha dit...

Avui es dia 23 d'abril
Sant Jordiii!!!Som l'Ester i la Berta i ja que avui es el sant del nostre profe Gordi doncs hem pensat anem a felicitar-lo. La Berta esta feliç perquè el Pablo Gorrindo li ha regalat dues roses blanques que son les que li agraden a ella, a mi(l'Ester)no m'han regalat res, com es de costum, però be jo estic feliç i contenta perquè tinc l'esperança de que algú algun dia em regali una (que il·lussa :P).Jo la Berta penso que la Ester dintre de poc li regalaran un ram ben gros de roses multicolors!!! jeje per cert Jordi he de confesarte que t'estimu i que deixaré al Pablo per tu!! jeje ( que pessada).
Doncs com ja no sabem que més dir et diem que...MOLTES FELICITATS!!!

Anònim ha dit...

L'altre dia baixant pel pont blanc que anava amb uns amics van anar a la part de sota del pont, i vam veure a una rodamon, i ens va començar a seguir vam anar pont a vaig corrent a corre qüita i el rodamon nava darrera nostre amb un ganivet, i quan vam arribar a la casa de una amiga ens vam ficar tots allà i desde aquell moment vam deixar de anar al pont blanc i si n'hem no molestem a ningun rodamon, i aquesta es la meva història de avui.

Anònim ha dit...

Avui es dia 29 d'abril, és el primer cop que escrit, avui volia anar al camping, però m'he llebat y estava diluviant i llavors m'he quedat a Barcelona. Avui no se si sortiré a donar una volta i a veure si hi queda algú de classe pel barri, perquè amb sembla que tothom s'ha anat. L'altre dia, la Berta tota feliç, em va dir que es va menjar un iogurt i jo li vaig dir que estava molt bé. Bueno aquesta tarda seguramente escriurè un altre cop, perquè això està una mica pobre..i als meus comentaris alegra a la gent xD. Adeu a tothom.

Anònim ha dit...

Avui és 30 d'abril i acabo de baixar del camping.
Avui m'he aixecat a les onze del matí perquè m'ha despertat la meva cosina.Ha vingut per a que anessim a donar una volta en bicicleta, però jo, com que estava adormida encara, li he dit que anessim més tard.Aleshores vam anar a la seva caravana a veure el meu germà i uns amics i ens hem posat a jugar a la Play,a la Psp i a la nintendo DS.Després la Eli em va reptar a veure qui donava una volta més ràpid al camping,(la vaig donar jo).
Quan va passar una estona, va venir a buscar-me el meu pare a la caravana de la meva cosina, perquè jo trigava molt i era l'hora de dinar;però ens vam distreure perquè els meus gossos van seguir al meu pare i es van posar a jugar amb els gossos de la meva cosina...al final vam dinar molt tard!!
A les cinc i mitja vam sortir cap a barcelona i ara estic aquí escribint.

Anònim ha dit...

JA ESTÀ TANCAT!!